Alexandru Muntean

Un taximetrist a strigat și a tras o femeie de mîini în PMAN

O femeie spune că s-a urcat în taxiul de la firma 14222. Au ajuns în fața monumentului lui Ștefan cel Mare și s-au oprit la trecerea de pietoni ca să aștepte pe cineva, după care taximetristul i-a făcut observație femeii că nu poate să se oprească la trecere, după care s-a oprit mai departe, și […]

Despre Ziua Vinului // Discuții | LIVE

Discutăm despre Ziua Vinului care a avut loc astăzi în Chișinău. Dacă vreți să participați în discuție, cereți-mi link la hangout cu mesaj privat pe Facebook, Twitter sau Skype.

S-a arătat deranjat că îi filmam lîngă mașină, și a încercat să mă intimideze

Am surprins vreo 6 polițiști care stăteau lîngă mașina lor, după care unul dintre ei s-a arătat obligat să se apropie de mine și să încerce să mă intimideze. Poliția fotografiază protestatarii din fața ministerului, iar noi n-avem voie să-i filmăm?

Protest la Chișinău împotriva cruzimii la adresa animalelor

Tinerii de la F.I.V.E. au organizat un protest la Ministerul Justiției, după aia au organizat un marș de la minister pînă la Unic în care au cerut încetarea cruzimii la adresa animalelor, și au cerut să le fie respectate drepturile. https://www.youtube.com/watch?v=AKYM6woupOg https://www.youtube.com/watch?v=A4yyRKZasZ0

Festivalul Etniilor la Chișinău

Eveniment anual organizat de Guvern, Departamentul Relatiilor Interetnice si Primaria Capitalei

Spune că a fost atacată de găzdași în ograda comună

Maria Anghelceva, de pe strada București 109, spune că vecinul ei găzdaș a amenințat-o și atacat-o în ograda comună după presupunerea ei, pentru că l-a învinuit pentru construcția și vandalismul din ogradă.

Cer demisia ministrului (In)Justiției “boier”!

De data aceasta am protestat solitar. Dar totuși am continuat să mă exprim și să-i cer demisia ministrului boier care cumpără mașini bengoase de milioane de lei înloc să ajute cetățenii și să asigure justiția în stat!

Conflict la o gheretă din Scuarul Europei

Cei care se aflau la gheretă spuneau că un bărbat a vrut să cumpere o sticlă cu apă, și după aia, vînzătoarea i-a cerut sticla înapoi, și a izbucnit un conflict acolo pentru că, se pare, nu a vrut să-i dea sticla înapoi.