Alexandru Muntean

Discută cu “familia Dodon” despre dragoste

Oleg-Adrain Vlad discută cu “familia Dodon” despre dragoste la Microfonul Liber, proiect duminical Hyde Park.

Groapă uriașă lîngă Catedrala Mitropolitană

În timpul protestului organizat de PPDA în PMAN, cînd treceam prin scuarul Catedralei Mitropolitane am observat această groapă uriașă, care nu este întreg-acoperită, și cam pune în pericol viața oamenilor.

Protest în fața Catedralei Mitropolitane // “Îl vrem pe părintele Maxim Melinti înapoi!“

Mai mulți creștini și activiști au organizat un protest în fața Catedralei Mitropolitane, prin care au cerut să fie anulat decretul emis de către Nicolaie Canatrean (Mitropolitul Vladimir), prin care îl oprește pe părintele Maxim Melinti de la Ghidighici de slujire din cauza promovării toleranței față de Comunitatea LGBT.

Protest la Primăria Chișinău // “Validați mandatul lui Andrei Năstase!“

Membri și simpatizanți ai PPDA și PAS au organizat un protest la Primăria Chișinău, prin care au cerut să fie validat mandatul de primar municipal ales al lui Andrei Năstase.

Marș de la Primăria Chișinău spre sediul PDM // “Validați mandatul lui Andrei Năstase!“

Membri și simpatizanți ai PPDA și PAS au organizat un protest la Primăria Chișinău, după care au mers spre sediul Partidului Democrat din Moldova prin care au cerut să fie validat mandatul de primar municipal ales al lui Andrei Năstase.

A discutat cu “Dodon” la Microfonul Liber despre vizita lui Kirkorov și despre situația din țară ;-)

Oleg-Adrian Vlad vine la Microfonul Liber, proiect duminical Hyde Park, cu replică către cei care judecă persoanele pentru faptul că au orientare sexuală diferită și discută cu “Igor Dodon” despre vizita cântărețului rus Filip Kirkorov la Chișinău, și despre situația din țară.

Solicită Parlamentului RM să anuleze legile care sunt ignorate de către autorități (ru)

Valentin Rimschi, Mihail Gladcovschi și Oleg Chirvas solicită Parlamentului Republicii Moldova să anuleze legile care sunt ignorate de către autorități când vine vorba de atragerea la răspundere pentru arest și deținere ilegală.

Mărturii despre condițiile inumane de la P13 (ru)

Valentin Rimschi și Mihail Gladcovschi povestesc în ce condiții au stat închiși la Penitenciarul 13, Chișinău. Au pornit de la vestea că un fost deținut a învins recent Moldova la CtEDO pe acest motiv. Mărturii la Microfonul liber, proiect duminical Hyde Park