Francisc Both

Militez pentru egalitatea de șanse între femei și bărbați, sunt implicat în activități educaționale despre legile României pe înțelesul tuturor pentru că nu mai am nicio așteptare de la majoritatea politicienilor actuali și cred că este momentul să ne asumăm eșecul educației și a nivelului de trai. Cred că este momentul să ne responsabilizăm ca societate, iar atunci când ne vom cunoaște drepturile și obligațiile pe care le avem în raport cu autoritățile și cetățenii din jurul nostru, ne vom asuma responsabilitatea de a fi solidari în interesul comunității, iar astfel putem schimba mentalitatea și birocrația post-decembristă cu care ne confruntăm în viața de zi cu zi. Lupt împotriva oricărei forme de discriminare rasială, etnică sau orientare sexuală.

Sancționată pentru parcarea neregulamentară

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a fost agresat de o vânzătoare din Ploiești care își parchează zilnic mașina lângă trecerea de pietoni. În zona respectivă chiar și vecinii ocupă troruarele astfel pietonii fiind nevoiți să circule pe carosabil. După mai multe încercări fără succes de a convinge proprietarii autovehiculelor, colegul nostru a solicitat intervenția […]

Despre cum statul întreține castelul Peleș

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a ridicat întrebări despre finanțarea castelului Peleș de către statul român.

Creștinul bătăuș

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a filmat o slujbă religioase în interiorul unei biserici ortodoxe, iar din acest motiv a fost agresat de un enoriaș care s-a simțit deranjat de prezența cameramanului. Acest comportament denotă lipsa de transparență a bisericii care tratează vizitatorii cu cenzură ca și la întâlnirile secrete.

Stație taxi amplasată ilegal în Sinaia

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a documentat video o stație de taxi care este amplasată ilegal cu aprobarea Hotărârii Consiliului Local Sinaia chiar dacă încalcă legile OG 195/2002 art. 142 alin. e), i), art. 143 alin. a), c), și Legea 38/2003 actualizată 2004 art. 20 alin. 4. Situația a fost sesizată poliției locale, însă […]

Ploiești: A parcat mașina fix pe trecerea de pietoni

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a surprins video un șofer individualist care și-a parcat autovehiculul fix pe trecerea de pietoni pentru a își aștepta copilul de la școală fără să se gândească la faptul că încurcă alți pietoni din Ploiești.

Agenți de pază sancționați la Sinaia

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a solicitat intervenția poliției pentru două autovehicule ale unei societăți de pază, care staționau pe trecerea de pietoni. Astfel agentul poliției i-a sancționat pe șoferi.

Canada a ridicat vizele începând cu 1 Decembrie 2017

Începând cu data de 1 Decembrie 2017, Canada a ridicat vizele pentru românii care vor să călătorească  în scop turistic până la 180 de zile sau 6 luni. Electronic Travel Authorization – eTA – www.Canada.ca/eTA-Romania

Stații de taxi amplasate ilegal în Ploiești

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a documentat video situația stațiilor de taxi din Ploiești. Amplasarea încalcă legea codului rutier iar autoritățile nu fac nimic, o lipsă de acțiune care pune în pericol călătorii și vehiculele staționate.

Nereguli grave la un service de vulcanizare din Ploiești

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a documentat video un service de vulganizare din Ploiești care funcționează de ani de zile nerespectând nici o normă de securitate cu complicitatea echipajelor de poliție care până în prezent au patrulat în zona respectivă fără să aplice vreo măsură contravențională pentru a opri funcționarea societății comerciale.

Atenție la escrocii cu fotografii contra cost

Colegul nostru activist Geană Harry Florin a documentat video situația unei mame din Ploiești care a fost păgubită în urma promisiunii că copilul ei va participa la un casting pentru a intra în baza de date la care au acces companiile de publicitate, iar dacă copilul ei va fi selectat, acesta va devini model. Această […]