Postul tv TVC 21 de la Chișinău realizează împreună cu poliția municipală o emisiune Direct din viață. În Episodul 18 au surprins un incident scandalos la Kia Motors, unde un personaj politic a parcat ilegal în fața salonului, ca un cetățean insubordonabil să nu poată ieși din parcarea lor.
Mai jos aveți și replica MAI la cele întîmplate

(Visited 1 times, 1 visits today)

Susține proiectele Curaj.TV și Curaj.Net!


Donează pentru Curaj.TV

Dacă ți-a plăcut reportajul,
urmărește Curaj.TV pe Facebook!

Lasă un Comentariu

5 Responses to “Incident revoltător la KIA Moldova”

 1. Shakespeare
  23. Apr, 2012 at 14:55 #

  mi-i sula de asa cetateni si de asa politie rutiera care se comporta ca adevarati “baci”.. rusine sa va fie.. sper ca inainte sa muriti sa va chinuiti in groaza.. javre.. aveti copii si voi si candva la fel i-si vor bate joc de ei niste lepre ca voi.. ce credeti ca toata viata o sa aveti statut de bussinesman sau de politist? un cacat.. lepadaturi

 2. pentru Shakespeare care este de la KIA
  23. Apr, 2012 at 18:26 #

  Am procurat 3 automobile Kia … si-mi pare rau. Chiar ma ghindeam sa mai procur unul … dar cu asa comportament revoltator din partea admnistratiei KIA, imi voi schimba preferinta si voi alege un alt automobil. RUSINE KIA MOTORS, RUSINE!

  Politistul este BRAVO. Sa dea Dumnezeu sa avem anume asa politisti care nu se vind ca cei de la Politia Rutiera. Mi-a placut cum a reactionat si cum vorbea.

  In locul baiatului de la VW – Frate daca ai asugurare, TREBUIA SA TE TAMPONEZI in KIA Sportage. Platiau 400 lei amenda si 6 puncte de penalizare luai. In schimb Kia se va ghindi bine DACA SA MAI BLOCHEZE automobilele straine.

 3. vasea
  23. Apr, 2012 at 21:53 #

  Corect! Tamponate si nu numai una.
  KIA- cacaciosi!

 4. Kia mottor
  24. Apr, 2012 at 17:38 #

  Jos Kia O marca coreiana mizerabila, cu un management mizerabil made in moldova si diferiti pederasti din pldm cu ochelari de dame in conducere.

  Propun flash mob sa venim cu vre-o 50 de autoturisme si sa le parcam acolo pe o bucata de zi cat stam la celentano la terasa.

 5. Andrei
  25. Apr, 2013 at 15:27 #

  Kia este o marca destul de buna. Problema nu este in marca sau masinile lor problema este in atitudinea oamenilor care lucreaza acolo.
  Duceti-va la Odesa sa vedeti cum este atitudinea celor de la KIA din magazin sau service centru. O sa vreti numai acolo sa va adresati. Si preturile la piesele originale sunt putin mai ieftine decit la Chisinau Cu toate ca nimeni sau nimic nu va opreste. Masina noua este la garantie oriunde te-ai adresa.