Incident revoltător la KIA Moldova

3,063
DISTRIBUIE

Postul tv TVC 21 de la Chișinău realizează împreună cu poliția municipală o emisiune Direct din viață. În Episodul 18 au surprins un incident scandalos la Kia Motors, unde un personaj politic a parcat ilegal în fața salonului, ca un cetățean insubordonabil să nu poată ieși din parcarea lor.
Mai jos aveți și replica MAI la cele întîmplate

5 COMENTARII

 1. mi-i sula de asa cetateni si de asa politie rutiera care se comporta ca adevarati “baci”.. rusine sa va fie.. sper ca inainte sa muriti sa va chinuiti in groaza.. javre.. aveti copii si voi si candva la fel i-si vor bate joc de ei niste lepre ca voi.. ce credeti ca toata viata o sa aveti statut de bussinesman sau de politist? un cacat.. lepadaturi

 2. Am procurat 3 automobile Kia … si-mi pare rau. Chiar ma ghindeam sa mai procur unul … dar cu asa comportament revoltator din partea admnistratiei KIA, imi voi schimba preferinta si voi alege un alt automobil. RUSINE KIA MOTORS, RUSINE!

  Politistul este BRAVO. Sa dea Dumnezeu sa avem anume asa politisti care nu se vind ca cei de la Politia Rutiera. Mi-a placut cum a reactionat si cum vorbea.

  In locul baiatului de la VW – Frate daca ai asugurare, TREBUIA SA TE TAMPONEZI in KIA Sportage. Platiau 400 lei amenda si 6 puncte de penalizare luai. In schimb Kia se va ghindi bine DACA SA MAI BLOCHEZE automobilele straine.

 3. Jos Kia O marca coreiana mizerabila, cu un management mizerabil made in moldova si diferiti pederasti din pldm cu ochelari de dame in conducere.

  Propun flash mob sa venim cu vre-o 50 de autoturisme si sa le parcam acolo pe o bucata de zi cat stam la celentano la terasa.

 4. Kia este o marca destul de buna. Problema nu este in marca sau masinile lor problema este in atitudinea oamenilor care lucreaza acolo.
  Duceti-va la Odesa sa vedeti cum este atitudinea celor de la KIA din magazin sau service centru. O sa vreti numai acolo sa va adresati. Si preturile la piesele originale sunt putin mai ieftine decit la Chisinau Cu toate ca nimeni sau nimic nu va opreste. Masina noua este la garantie oriunde te-ai adresa.

SCRIE UN MESAJ