O.Brega agresat în microbuz de doi tipi

2,941
DISTRIBUIE

Doi cetăţeni, deocamdată necunoscuţi, m-au agresat azi în microbuz şi la staţia Circ, în timp ce documentam un caz de încălcare a regulamentului de transportare a pasagerilor pe o rută municipală de microbuz. I-am dat pe mîna poliţiei de la CPs Rîşcani.
25 aprilie 2012, ora 15,15

13 COMENTARII


 1. – Eu stiu ce om esti tu wăăăăiiii…
  – Ce om sunt eu?
  – Oleg Brega, trezăstiti, dăts drumu pi pămint wăăiii…
  #/so on…

 2. precis ca boritul tot e sofer de microbus si a fost filmat de oleg, de aceea a spus “demult il caut” vizitatorii daca cineva il cunoaste de la vreo ruta scrieti in coment ca sa-l putem gasi

 3. bine zis. vai de ce mai bolovani ordinari se pot intalnii prin microbuzurile astea, de la soferi la pasageri. Oleg, ai avut un mare succes cred in aceasta zi.

 4. Ar trebui sa fie un procest demonstrativ. sa fie puse la raspundere si pedepsite aspru aceste rebuturi ale istoriei. Sa le fie de minte si altor buhalani de teapa lor. Exprimandu-ma pre limba lor:
  -waaaayyy buhalani, trezytsy-va! Datzy-va cu kishioarili pi pamant way scapatsylor, yi secolul 21(douytzashishyunuwayblea) afara! Lumea intri timp o construit adronnyi kalaideri sh o adoptat legi care condamna violenta(asta cand un bou pune mana pe un om)!
  E abominabil ca aceste jyvine inca n-au disparut de pe fata pamantului, e abominabil ca sunt printre noi si ca is bine hraniti si periculosi.
  Oleg, succes si sa stii ca toti asteapta deznodamantul acestui incident. Sper sa-ti faci dreptate si sa fie pedepsiti porcalanii astia cu varf si indesat, ba mai mult – sper sa ajunga la capul jigodiilor mizerabilitatea fiintei lor, salbaticia comportamentului lor si sper sa se uite cu rusine la aceste video, daca nu…sa le priveasca copiii lor aceste video peste zeci de ani sa le fie rusine de parintii lor oligofreni.

 5. Bravo Oleg esti tare de fire, da profu bravo da baietii incarturari dupa cite am inteles la drept invata va dati seama ce drepturi vom avea daca toti judecatorii juristii si avocatii vor fi ca astia 2 . Cam ca politistii de acum.

 6. Oleg, am o intrebare la singuri. De ce i-ai botzit camesha acestui om cumsecade “ciotkii patzanchik”? El, patzanchiku, se ducea taman la strelka chitit, cu camesha bine calcata, intro marshrutka ciotkaia, cu muzicutza ciotkaia si hopa tu! cu camera, cu plete, ai strici nastroeniea, de ce ??? De ce atita nedreptate pe capul bine ras al acestui om cumsecade???

SCRIE UN MESAJ