Ostatic la Universitatea slavonă, ep. 2

4,912
DISTRIBUIE

Continuarea incidentului de la o universitate din Chişinău.

Prima parte: Ostatic la Universitatea slavonă

28 COMENTARII

 1. cruce din aur achitata din mita [ciubuc]
  iata un rector crestin comunist stalinist si criminal,unul ce poarta cruce agresind pe altii.

  un criminal ce in west ar fi fost arestat pe loc si nici eliberat pana la ziua judecatii.

  r-moldova ,tara tuturor posibilitatilor criminale .
  o tara unde criminalii ,calaii nici nu se mai ascund ci isi arata chear pe fata criminalitatea,setea de mita de la amaratii de cetateni,cetatenii republici moldova.

  cetataenii republici moldova carui le este dat sa traiasca intrun stat de tip criminal si mafiot !

  un stat de tip criminal si mafiot in care criminalii si mafiotii sunt ei legea ,legea abuzurilor !

  G. Buju .Canada.

 2. o intrebare, care este limba prevazuta in constitutie acelui stat,stat repubica moldova ?

  ceea vorbita de poporul legitim si bastinas sau ceea de invadatori si ocupanti ?

  in mod democratic acel rector terorist si criminal ar fi avut dreptul la un translator,nu aveti translatori in r- moldova ?

  va multumesc .

 3. Asa ia invatat tatuka Lenin… si cel mai straniu de ce oamenilor post sovietici li e frica de camera video… de parca vii cu pistolul…. in rest e TRIST.

 4. Sunt mama acestei fete si doresc sa explic situatia.Domnul Babenco a dorit ca prin minciuna sa mai obtina niste bani conform ordinului N31 din iulie 2011,care este valabil doar pentru studentii care vor invata din acest an,ca in caz de transfer la alta universitate,studentul este obligat sa plateasca 2600 lei,inafara ca sia platit contractul totalmente.In contractul pe care-l avem noi asa ceva nu scrie. Am fost nevoita sa apelez la directoarea ONG”Vatra satului” Machedon Maria pentru a solutiona problema,care a fost numita de catre directorul executiv “какая-то тётка”.Directorul Babenco nu vroia sa primeasca cererea studentei pina ce nu va plati suma data.Atunci doamna Maria ,ne-a dat numarul lui Oleg Brega pentru a ne ajuta,ca nu aveam alta dovada a comportamentului acestui director.Am telefonat la Domnul Babenco de nenumarate ori,striga foarte tare si punea receptorul fara sa-mi eplice ceva.Ami cer scuze public de la domnul Oleg Brega ca a suferit din cauza problemei noastre,nu ne-am asteptat la violenta fizica din partea unui om care sta la baza invatamantului si educatiei.Ai multumesc doamnei Maria Machedon pentru atitudine fata de problemele oamenilor si ai multumesc domnului Oleg Brega pentru ajutorul acordat in rezolvarea acestei probleme.Ca mama ma bucur ca sint asa tineri ca Oleg,care pun mare pret pe dreptate si omenie.

 5. Maladet Brega… daca acesti oameni nu vor fi trasi la raspundere iesim toti la protest… cit se mai poate de rabdat prostiile astea comuniste!!!

 6. Doamne fereste ce atitudine au fata de oameni_intr-adevar si-au facut “reputatie buna”; dar cel mai infiorator e comportamentul lor – toti trebu sa inchida gura daca asa o spus ei..de ce nu se implica politia mai serios in acest caz ca e vorba de tineri, care au de suferit din cauza banditismului lor.. cit despre Brega, e foarte curajos si ar trebui sa aiba parte de tot respectul si sa fie potejat de asa criminali.!!!

 7. Oleg , apreciez curajul , suntem mai multi tineri care suntem gata sa va sustinem, echipa de sportivi de Kigbox , orice situatie de confkict trebuie rezolvata fara violenta fizica,
  dar daca ea persista noi stim cum trebuie de actionat

 8. I-am primit in casa mare,le-am dat paine,le-am dat sare,dar ei cu nerusinare ni se urca in spinare!ne-au taiat limba,ne-au trunchiat neamul,ne-au cotropit tot meleagul,ei si legea ne-au sucit,mintile ne-au invartit,sa ne poata domina,robi sa fim de-a pururea.
  nici mancurtii nu-s mai buni,i-au primit cu paine-sare,cardasie au facut,ca s-ajunga la kormusca.i-au facut nacealnici mari,biznessmani si gospodari,pe noi sa ne saraceasca si-apoi sa ne nimiceasca.Stefane,Maria Ta,tu la Putna nu mai sta ,ca nu mai putem strabate de-atata strainatate!

 9. Oleg, tu ai o reputatie de necontestat si deasemenea mulți sustinatori, poate organizezi o a 2 mare adunare naționala ca drept replica la toate prostiile ce au loc deja 2 decenii in R.M.

 10. “Jurnalist agresat la Universitatea slavonă” si “Ostatic la Universitatea slavonă”
  este o INTREBARE PUBLICA!!!!!!!!!!,
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  si este nevoe de INFORMARE PUBLICA!!!!!!!!!!

 11. Felicitari din Danemarca. Luati atitudine daca vreti o viata mai buna! Nu mai plecati capul in fata smecherilor; infrunta-ti-i! BAFTA! Un roman originar din Banat. Hai POLI TIMISOARA!

 12. Felicitari din Danemarca. Luati atitudine daca vreti o viata mai buna! Nu mai plecati capul in fata smecherilor; infrunta-ti-i! BAFTA! Un roman originar din Banat. Hai POLI TIMISOARA!

 13. Tot stima și respectul pentru domnul Oleg. Dar o mică mențiune pentru Oleg. Nu te sminti pentru purtarea crucii. Atât îi duce capul pe acești oameni. Sunt numai purtători de cruci, cum se spune în Biblie: morminte văruite. Eu am o bucurie și o tristețte cănd aud despre tine. Bucuria este că lupți pentru adevăr și vrei bine omului nostru sărman, iar tristețea este că scuipi Biserică(credința), privind la slăbiciunile celor care o reprezintă. Nu uita că nu purtătorii de cruci sunt Biserica ci cei care sunt asemenea comportamentului tău: luptători pentru adevăr și păstrarea fericirii credincioșilor nostri. În cazul de față felicitări pentru curajul avut și dacă nu îi dă afară pe călăii de rusofoni ies și eu la protest cum a fost propunerea comentatorilor de mai sus. Doamne ajută în continuare domnul Oleg și lasă ura de pe credință divulgând în continuarea și prostia celor care se cred că repezintă baza Bisericii Adevărate. Hristos să fie cu noi și mereu pentru adevăr.

 14. CENZURA este o INTREBARE PUBLICA!!!!!!!!!!,
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  si este necesar de RASPUNDERE PUBLICA!!!!!!!!!!
  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Sursa: – http://curaj.tv/reportaj/social/jurnalist-agresat-la-universitatea-slavona/
  Sursa: – http://curaj.tv/local/chisinau/ostatic-la-universitatea-slavona-ep-2/#comment-8403

  Your comment is awaiting moderation.

 15. CENZURA are nevoe de CURAJ??????????????
  ((((((((((Your comment is awaiting moderation.))))))))))

  Your comment is awaiting moderation.

 16. Oleg Brega nu-i contra religiei ortodoxe,el critică pe preoți ce se îmbogățesc mișelește.

 17. ..Может г-н Брега и молодец, но особенно по мнению журналистов. А любому человеку, которого вот таким образом захотели заснять в неподготовленный для него момент, тем самым, спровоцировав на скандал, то НИКОМУ не понравится! А если Вы, уважаемый и свободный гражданин Молдовы – Олег, уверенны, что любая публичная личность должна быть готова к общению с Вами, то для начала получайте разрешение хотя бы от самого человека, у которого Вы собираетесь взять интервью! Т.к. в некоторых частных и публичных компаниях есть пункт в договоре, что нельзя давать интервью..
  А девушка “пострадавшая” Вам помогла сделать пиар, хотя её вопрос она могла САМА решить – просто спросив, “что ей надо делать?”. А только на следующий день она призналась, что ей никто ничего не сказал! НО ведь “не знание закона – не освобождает от ответственности”. Или, специально для Вас, Юля – “язык до Киева доведёт”!!! ПС: ни с кем из съёмки не знакома – ссылку данную я получила случайно.

 18. Din unde a venit boul acest? A intrat in universitatea privata, a inceput se agreseze pe oameni, care vorbesc in limba, care ei stiu.
  De ce el nu a plecat in ambasadra Chinei si nu a inceput sa vorbeasca acolo despre “drepturile sale”?

 19. Bravo Oleg,

  Le-ai Bregonizat pe ei putin:)) directorul e un om tipic de URSS, credeam nu mai exista)) ar merge si eu odata cu tine sa te suport

 20. unde ai vazut ca este privata ?inteleg ca esti opac dar nu te arata la toata lumea :)

 21. Oleg da joci teatru bine, :: fraza de la PROtv ..” a fost lovit in plina figura” … daca sa privim atent dialogul se vede clar ca Babenco priveste la tine in ochi, insa tu nu filmai cu kamera la ochi, rezulta ca el a lovit in camera shi nu in tine… Esti shi bun dar si necurat !!!

 22. Asa mirsevenie de oameni trebuiesc numa F…..ti da rau F…..ti si deportati in p…..da mamii lor in siberia la taiat padure,ca acolo animal cu animal se vor intelege ei cumva.
  Oleg bravo tie.

 23. bai nanu misha ce esti…singur esti un rusofon prostanac….valetule

SCRIE UN MESAJ