Un elev de clasa a doua spune că lecțiile de franceză nu decurg cum trebuie,din cauză că profesoara întârzie chiar și cu jumătate de oră,pentru că face naveta Orhei-Isacova zilnic.Din acest motiv elevii sunt ținuți la pauză pentru a continua lecția.Din cele două ore de limbă franceză pe săptămână,ambele sunt făcute pe jumătate,în clasa a doua,atunci când se începe studierea unei limbi străine.  15 februarie 2012

(Visited 1 times, 1 visits today)

Susține proiectele Curaj.TV și Curaj.Net!


Donează pentru Curaj.TV

Dacă ți-a plăcut reportajul,
urmărește Curaj.TV pe Facebook!

Lasă un Comentariu

4 Responses to “Nemulțumit de lecțiile de franceză”

 1. Ion
  15. Feb, 2012 at 19:34 #

  Fix aceeasi situatie este si in celelalte licee si scoli

 2. Olguta
  15. Feb, 2012 at 22:33 #

  Problema este ca in loc sa fie sanctionata disciplinar profesoara sau sa fie schimbat orarul lectiilor, cel mai probabil va fi pedepsit copilul ca a indraznit sa deschida gura. Ma intreb cine poarta responsabilitate in caz ca se intimpla ceva in jumatatea de ora in care profa intirzie, iar copiii sunt lasati de capul lor.

 3. Mama
  16. Feb, 2012 at 09:13 #

  Ar fi super sa anchetati cazul si la Stauceni, scoala-gradinita ”Ilie Fulga”, unde engleza este predata foarte foarte rau si primesc note bune doar cei care se ocupa particular. Dupa cite cunosc eu, isi iau ore aduagatoare copii care inteleg mai greu si incearca sa fie in acelasi pas cu colegii. La scoala din Stauceni mai mult de jumatate de clasa frecventeaza orele particulare. Atunci se intreaba: de ce mai pierd si timpul la orele obisnuite daca lectii adevarate se fac dupa masa cu bani?

 4. avocatu'
  26. Feb, 2012 at 19:42 #

  cel mai prost interviu vazut vreodata. Sa dai intrebari inchise unui copil si sa-l impui practic, sa iti ofere raspunsul dorit.. sa va fie rusine ca profitati de inocenta copiilor in halul asta. In plus, de ce nu ati facut interviu si cu directoarea care, defapt, ea ar fi trebuit sa va dea niste raspunsuri la asemenea intrebari? (daca atat de mult va preocupa acest aspect) mda.. apare si in md presa galbena de proasta calitate.