Discuții în biserică la Roșia Montană

2,093
DISTRIBUIE

Doi proprietari de pamint din Rosia Montana au participat la discutii in cadrul festivalului FanFest 2012, in incinta bisericii unitariene, au vorbit despre rezistenta celor putini si curajosi in fata unei corporatii internationale si a politicienilor corupti.

4 COMENTARII

  1. RROMANII SI RUSII VREAU TOT !
    au distrus DACII,DACIA vau romatizat,rusificat IAR ACUM VREAU SA VA SI TERMINE TOTAL.
    putinul aur ne extras si ramas la Rosia Montana este ultima lovitura de a fi siguri ca si Ardealul o sa aiba aceiasi soarta,soarta Basarabei,Bucovinei,Hertei-bobor de sclavi si de urina !
    OPRITII ca veti ramane cu un imperiu de cenusa !

  2. Prin Fan Fest (2012) s-a demonstrat inca o data ca Rosia Montana poate rezista prin CULTURA, TURISM si AGRICULTURA. Nu avem nevoie de Gold Corporation! Strainii si politicienii vor sa ne distruga tara.

  3. Dragi prieteni moldoveni, RMGC-istii întradevăr fac rău şi oferă banii… dar adevăraţii distrugători sunt cei care acceptă banii lor: politicieni, companii, jurnalişti/ziare şi nu îl ultimul rând o parte din oamenii de acolo care nu ştiu să aprecieze ceea ce au.

  4. cei doi proprietari de pamant sunt cunoscuti activisti platiti de Soros. Deci e clar care le sunt interesele. Eu nu inteleg insa de ce o corporatiei internationala ar fi un rau din start, avand in vedere ca are bani si vrea sa-i investeasca in Rosia si in tara

SCRIE UN MESAJ