Cruciada de la Mereni contra minoritarilor religioși

4,213
DISTRIBUIE

Un consilier local a propus la adunarea satului din 24 iunie 2012 să se organizeze un referendum local contra martorilor lui Iehova, propunerea a fost susţinută cu entuziasm de toţi cei prezenţi în casa de cultură.
Din peste 6 mii de locuitori, la adunare au venit doar cîteva sute, mobilizaţi de preotul ortodox.

6 COMENTARII

  1. Dar ce ziceti voi daca intr-o tara musulmana vor incepe sa fugareasca ortodocsii?Isus a zis mergeti din casa in casa si duceti legea domnului,eu nu sint martor al lui Iehova dar voi tine cu ei caci nu am vazut un Martor sa fure,sa doarma beat pe marginea drumuluisau sa se prostitueze.dar POPI am vazut,apropo mai popa dar ce ca si cind ai o pearja in gura si nu poti vorbi?cind vreai sa ridici lumea la rascoala trebue sa vorbesti tare si mindru.uitativa la istorie in numele crucii sau ucis si sau torturat milioane de oameni.Eu am fost la razboi si pe noi ne ^bogoslove^ popa sa ucidem,caci ni se va erta pacatele pentru ca aparam patria,e corect asa??????

  2. dba asa supra numitul martotr vrei sa vezi poze cu ehovist din dasta care e beat shi doarme sub gard eu osati arat …osa vezi c pozele vor ajunge dpde curaj.tv …doar c trebuie sa ma sfatui cu preotul …dar iti promit ….ca daca te apropii de mine vei fi cel mai nenorocos om PROMIT

  3. Oameni buni. Ati vazut la noi intsara vre un musulam sau Martor a lui Iehova la puscarie? NU. Dar ortodoxsi? Ehee, sunt pline puscariile de ortodoxi. O mare parte din ei ucigasi , violatori si asa mai departe. Iata ce norme au ei. Oare nu acestia sunt persiculosi? Fiti seriosi…

  4. Cum as pus si Gamaliel: “De aceia in situatia de fata va spun: nu va legati de oamenii acestea, ci lasatii in pace (pentru ca daca acest plan sau aceasta lucrare este de la oameni, va vi distrusa dar, daca este de la Dumnezeu, nu-i veti putea distruge). Altfel, s-ar putea sa fiti gasiti luptand chiar impotriva lui Dumnezeu.” (Faptele 5:38-39)

  5. Religia dezbina oamenii,dar credinta ii uneste.imi pare foarte rau ca in discursul domnului preot nu am prea auzit cuvintele:Dumnezeu,Sfinta Scriptura,iubire fata de semeni,dar sfinta traditie si stefan cel mare si sfint care il elogiaza mai mult decit pe Dumnezeu.Oamenii sinceri si cu dorinta de a vedea ce spune cu exactitate Biblia cuvintul lui Dumnezeu,vor intelege usor profetia spusa de Isus Cristos care se implineste in zilele noastre de la Matei 24:14:Acesta veste buna despre regat va fi predicata pe tot Pamintul locuit,ca marturie pentru toata natiunile.Si atunci va veni sfirsitul.Nimeni nu este obligat sa creada ce spun oamenii,dar este spre binele lui sa dea ascultare cuvintului lui Dumnezeu.

SCRIE UN MESAJ