Primarul infirmă acuzațiile de fraudă

2,791
DISTRIBUIE

Primarul de Soltănești, Nisporeni încearcă să facă față presiunilor consiliului local.
Filmat de Oleg Coguteac, consilier

Oleg Coguteac, consilier de Soltănești, Nisporeni, spune că primarul actual, aflat la al treilea mandat (primele două cu secera și ciocanul, acum sub semnul celor trei roze democrate), comite ilegalități, protejat fiind de majoritatea PD din consiliu. Cică îl susțin și cei doi liberali comozi și un cominist, rămas minoritar, dar care nu vrea să facă opoziție.

17 COMENTARII

 1. Stimati CURAJ-oşi! Am păreri extraordinare despre voi pentru îndrăzneala cu care abordaţi lucrurile dar adevarul e totdeauna descoperit doar atunci cind permitem sa-şi expună punctul de vedere ambele părţi litigioase! Credeţi-mă, domnul respectiv, nu este cea ce se pare a fi! Sunt pentru adevăr dar ceea ce vă vorbeste dlui aici….hmmmm…e foarte departe de adevăr! Nici pe departe dumnealui nu e marele luptător pentru dreptate! Vreţi sa vă convingeţi? Veniţi in satul Soltăneşti şi mai staţi de vorbă şi cu alţi consilieri sau simpli locuitori! Tot respectul!

 2. Stimata Monica,sunt de acord cu dreptul la replica.Stii,privesc video-rile din simpla curiozitate de a sti ce se mai face in tara Moldovei.Din acesta am inteles un lucru- sa nu cheltuit primarul 120 litri de benzuna lunar,ajungea in timpul unui mandat sa faca un drum normal,ca lumia, in sat.Acum imaginiaza-fiecare mandat de primar un drum(o strada).Sint bani,nu-i dorinta si minte.

 3. Mai bine Monica ati spune ce anume nu a spus drept …oare nu vinde d-lui gaz ? si fac ajutoare cu-i vor ei …..da a uitat cred sa spuna cum am platit alti locuitori din sat cite 5000lei si nu avem apa de doua luni trebuie de adus tiliviziunea sa stie toata Moldova cu dulcirile sau facut smecherii la gradinita sa dat 81 cadouri dar copii sint numai 65 stii bine doar esti se pare consilier …

 4. Draga Monica nu te cunosc dar cum poti sa fii asa indiferenta , cum e departe de adevar daca el singur spune ca vinde butelii cu gaz daca e lege sa fie lege pentru tati….

 5. NOI STAM PE PIATA PLATIM INPOZITE SCOT FEL DE FEL DE LEGI ABIA DE-TI FACI DE PINE SI LUMINA IAR EL ARE BIZNES ILEGAL SI-I DA NASUL SA SPUNA CA-I FILIALA DAAAAA SI NU ARE SARACUL VINZARI DE PARCA NOI VINDEM MAI MULT ….MAI MULTI CONSILIERI CA ASTA SI VA FI MAI BINE CU TIMPUL.SUCCES D-LE CONSILIER SI MAI MULTE NOUTATI, CA NOI PLATIM LA STAT TOTUL DAR NU PREA NE INTERESAM CE SE FACE CU BANII NOSTRII….

 6. Sint din Soltanesti si il cunosc pe acest om( la noi satul i mic si se cunosc toti intre ei) nu vrau sa-l laud ca-i bun dar in cazul dat are multa dreptate am fost si eu la consiliul lor ,il astupa toti ,ei is mai multi si fac ce vor,sa fie mai multi si se va rezolva poate ceva

 7. TE-AI APUCAT DE TREABA BAIETE …TREBUIA SA SPUI MAI MULTE CU AJUTORUL SOCIAL ……………………CUM DE AI UITAT CUM IL CHEAMA PE TAFAN?IN REST TOTUL E BINE UN ZECE SLABUT

 8. da sa organizam ceva cu batrinii care nu au primit ajutor pe timpul rece a anului o sa trec pe la tine cind o sa am timp.

 9. monica nu mai fi si tu asa disteapta ,sa sa ca oleg motan merita respect ,poate cu lumea no duce bine dar in consiliu face bine .orice nui corect ce zice el cu toate ce se face in primarie la noi?

 10. Bravo, mai multa transparenta. Sa cunoasca lumea numai cite bani vin prin FISM si cit fura primarii si directorii de scoli.. tot primarii trebuie sa gaseasca firme care sa faca constructia/reparatia, si el i-si gaseste pe fratele&Co si repara de 2 lei si restu in buzunar.. plus la asta intre FISM si scoli/primarii mai sunt si intermediari/delegati , acei care aproba proiectele…si daca ceva daca directorii/primarii nu accepta “conditiile” lor nu se mai face proiectul..asha ca spalare… si iar spalare de bani..

  I-mi pare rau de consilieri, ca lor cel mai putin fura ))adica ce le mai din ce se scurge printre degete si ei sunt cei care se maninca intre ei…dar “grosu” ramine la primar/director

 11. Daca asculti atent se intelege clar cum spune primarul<>si sa terminat toata discutia cu dulciurile.,au trecut la alta discutie de parca cu dulciurile au rezolvat totul……

SCRIE UN MESAJ