Au solicitat ambulanta, dar ambulanta i-a refuzat

1,189
DISTRIBUIE

Un grup de fete care se plimbau seara prin oras, au avut o seara cam diferita, asta pentru ca au intilnit un barbat lovit la cap in mijlocul strazii, si au solicitat ambulanta.
Medicii de la urgenta sositi la fata locului au refuzat sa preia barbatul, si chiar le-a reprosat fetelor care au solicitat ambulanta, ca sa-l duca ele acasa, nu sa telefoneze la serviciul de urgenta. Fetele au mai incercat sa le explice medicilor de loviturile care le-a avut barbatul la cap, dar fara folos, una din ele chiar a incercat sa-i plateasca medicului niste bani ca sa-l duca la spital. In sfirsit ele nu s-au gandit mult, au luat barbatul care era si in stare de ebrietate si l-au condus pana acasa.

Incidentul s-a petrecut in or. Straseni sectorul “PodulVolocii”

1 COMENTARIU

  1. Mi s-a întâmplat și mie așa caz mai demult când am solicitat ambulanța pt un om trântit la pământ în stradă pe care l-am văzut de pe geam. Doamna mi-a recimandat rusește să merg să văd că poate el e beat și dacă se adeverește versiunea ei atunci pentru ce le sun eu aiurea..
    Altă dată s-a întâmplat să duc eu cu prietenul un om beat de pe stradă până acasă la o sărbătoare..trecând pe lângă secția de poliție niște polițiști ne-au întrebat ce facem, le-am explicat situația și ei ne-au încurajat să-l ducem acasă :-/

SCRIE UN MESAJ