înainti iara mai ghini

967
DISTRIBUIE

imagini de Cristian Racu, participant la Şcoala Curajului, Chişinău

3 COMENTARII

  1. Nostalgici. Dar nu am inteles niciodata dansul cuplurilor formate din femei trecute de a 3-a tinerete. Nu ai partener, ia un scaun si stai pe el, ca aratati penibil.

  2. Este o buna tema pentru investigatii, dezbateri publice sub aspect antropologic.

    Ii consider drept jertfe al comunismului spalati bine pe creieri – acesta este electoratul al comunistilor, nostalgic dupa trecutul sovietic. Zombi adevarati.
    Trebuie sa recunoastem, “bine” a lucrat masina propagandistica bolsevica, intrucat chiar si copiii lor sunt afectati. Ca sa nu fiu detasat, aceleasi metehne observ si la unele rude foarte apropiate, preponderent originari din stanga Nistrului. Sunt niste persoane inpenitranti, aproape incurabili. Sunt total rupti de realitate. Vad numai rau in toate fara de a se implica personal in scopul de a schimba propria perceptia, modul de viata. Mereu critica foarte acid orice intentie buna, fara sa se informeze, se asculte si alte pareri, argumente, devenind rapid brutali, aroganti in polemici, discutii . Ca rezultat, in urma acestei discrepante periodic apar neintelegeri si conflicte in familii, in colective, tensiuni in societate.

    Acum, in stanga Nistrului si copiii copiilor sunt la fel – URSS in toata splindoare. Ce este specific acestei categorii de homusapiens – lipsa oricarei intentii de rezistenta. Timpul, evolutia speciei umane pentru aceasta zona a europei s-a oprit acum 20 de ani. E o rezervatie adevarata al sec. XX. Poti sa faci chiar si turism antropologic in trecut.

    Aseasta este rezultatul adevarat “victoriei” comunismului, din pacate.

SCRIE UN MESAJ