Interviu realizat pe 9 ianuarie 2010, la Ungheni, Republica Moldova, acasă la familia Pavel Turcu, de Irina Chirica şi Oleg Brega.
www.Curaj.MD

(Visited 1 times, 1 visits today)

Susține proiectele Curaj.TV și Curaj.Net!


Donează pentru Curaj.TV

Dacă ți-a plăcut reportajul,
urmărește Curaj.TV pe Facebook!

Tags:

Lasă un Comentariu

3 Responses to “Mariana, soţia lui Pavel Turcu ţine casa şi dă tonul familiei”

 1. WinDyX
  18. Jan, 2010 at 21:23 #

  E un om de familie, care trebuie sa isi gaseasca o slujba normala ca sa isi intretina familia si sa nu umble cu paiele in cap pe la teodor dancing studio. Era clar de la bun inceput ca piesa mai departe de ghiseurile din gara si din piete nu va ajunge, pt ce sa facut atata zarva si l-au umilit? Se spune ca el are sustinatori dar nu am vazut inca nici unul! Chiar si oamenii mai in varsta care sunt “dati” sub astfel de tip de muzica zic ca: mai bine nimic decat asta . No offense, dar asta e adevarul….

 2. o.brega
  19. Jan, 2010 at 01:40 #

  s-o crezi tu, mai nou Pavel a semnat contract cu un operator de telefonie mobilă şi va avea procente din vînzarea piesei lui, pe care lumea o descarcă în disperare pe telefon ca ringtone, deci, s-a scos, degrabă o să aibă lei şi pentru un vidoeclip, şi pentru altfel de muzică, şi pentru un apartament mai bun ;-)

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tweets that mention Mariana, soţia lui Pavel Turcu ţine casa şi dă tonul familiei | Curaj.TV -- Topsy.com - 16. Jan, 2010

  […] This post was mentioned on Twitter by Oleg Brega, Ion Uruşciuc. Ion Uruşciuc said: Mariana, soţia lui Pavel Turcu ţine casa şi dă tonul familiei: http://bit.ly/5v3YiY via @addthis […]