Maşini de granguri cu geamuri fumurii

3,079
DISTRIBUIE

Una e cu numere de Parlament, iar alta era parcată în spatele Curţii de apel Chişinău

4 COMENTARII

  1. Oleg te ocupi cu prostiile, geamurile fumurii sunt o nimica toata pe linga infractiunile care se petrec zilnic in oras, in prinvinta geamurilor desi sunt interzise eu as amina aceasta lege, pe timp de vara pelicula fumurie ajuta foarte mult soferii de a circula nu sunt ochiti si prajiti in salon deci ele ajuta la o ameliorare in circulatie si plus la asta mai mentine si o confedentialitate a persoanelor din interior. Apropo in SUA sunt permise aceste geamuri fumurii nu vad din asta o ilegalitate e doar un mijolc de ati proteja si vederea si sanatatea, plus la asta cu pelicula lipta din geam nu se va imprastia sticla sa spunem dupa un acident sau poate vrio piatra cum se petrece acum pe traseul Leuseni.

    Chiar ti-asi propune sa promovezi geamurile fumurii poate clauza data se va omite din lege tot una o buna majorotate a masinilor o folosesc.

  2. mi-am pus vara asta geamuri fumurii pentru ca nu mai suportam caldura in masina, nu mi-am pus sa-mi ascund identitatea sau bla bla bla pur si simplu e mai comod asa, am primit nu demult o amenda, desi cand mau oprit si mi sa spus ca nu este permisa exact in acelasi timp a claxonat o masina in care toate geamurile erau tonate cu numerele de Chisinau in care se afla un politist masina era privata presupun, insa la intrebarea mea (de ce lui i se permite iar mie nu) nu a putut raspunde si mi-a spus ca daca nu vreau sa raman fara numere sa ma duc sa achit amenda, si nu-mi scoate pelicula :) eh Moldova draga

  3. Banuiesc ca tia dat amenda nelegitim cred ca nu prea cunosti legislatia, in primul rind din cite cunosc oprirea din cauza geamurilor nu e motiv intemeiat a opri soferul, in al doilea rind faptul ca e tonat sau nu se verifica de aparate certificate pe care putini care o au, plus la asta nu au voie sati scoata numerele sau pelicula, logic trebuiai sati faca proces verbal si sa indice acolo cum a depistat el ca geamul nu e conform legislatiei si cred ca avea sati spuie o zi buna, plus la asta chiar as sfatui fiecare sasi cumpere video registratoare o unealta buna impotriva faradelegii si o sperietoare pentru politisti.

  4. daka toti apoi toti sa aiba pelikula,da nu unul da unul nu,si in general am inteles de la un politist kare lam intrebat,o zis ka degraba o sa iasa legea pina la 30%,eu am tonato de 3 ori si de 3 ori miau scoso,dar sunt si alte metode de tonare,asa ka nu numaidecit sa fie cu pelikula lipita

SCRIE UN MESAJ