Reţinere violentă filmată de la balcon

1,566
DISTRIBUIE

Alex Verejan a filmat la Ciocana ce alţii doar priveau de la balcon.
August 2011

4 COMENTARII

  1. hai ca ajungeti la ridicol cu toleranta voastra. Omul, se vede cu ochiul liber, ca e baut, si e gata sa aplice forta fizica impotriva oamenilor. Care in PLM retinere violenta? Asta nici macar retinere nu e…l-au “evacuat” / escorat din perimetrul teritoriului (magazinului), in care ameninta lumea. In plus la minutul 1.45, el a scos cutitul, si ameninta trecatorii. Asta deja se incadreaza in amenintarea cu moartea, si trebuie de pedepsit penal. Halal de paza, nici macar nu si-au facut datoria cum se cade, trebuiau sa-l imobilizeze si sa-l predea politiei. Asta trebuie sa stea in puscarie ca criminal , iar voi va plangeti de “retinere violenta” ???? SUNTETI IDIOTI , COMPLET??? Si daca baga cutitul in lume , in supermarket, si facea o baie de sange? SUNTETI PENIBILI SI RIDICOLI !!!

  2. brega,lino… undei cenzura tu si nu auzi si prostii se aud… tine ruliu uite si pui ..ca se mai uita si copiii….simpaticule

  3. Ian lasati-o mai moale. Voi ati citit ce drepturi are un paznic de asta? in primul si in primul rand ei nu au dreptul sa te retina cu fota, pot sa-ti impiedice sa fugi daca ai furat ceva. ei sunt acolo pentru a alerta politia in caz de necesitate. Astia din video nici nu puteau sa faca mai mult, chiar sa fi vrut. PAZA NU ARE DREPTUL SA RETINA! asta e o chestie I-LE-GA-LA! Tot ce-au facut paznicii din video e au evacuat un gop din ochii lumii dupa care il supravegheau si se asigurau sa nu plece cat venea politia – mission acomplished, job indeplinit cum se cuvine. violent-da, amator si neprofesionist – NU !
    POTIRNICHE, matale tare desteapta esti si vorba ti-i dulce, ca la o femei, o adevarata doamna, dar sa stii ca pazinicii nu au nimic cu procedura penala iar de a retine nici nu poate fi vorba, asta nu e in competenta lor. REPET- paznicii pot doar alerta politia si sa te impiedice NON-VIOLENT sa pleci de la locul faptei. maxim ce pot ei intreprinde e sa mearga din urma ta sa te someze verbal sa te opresti. ATAT! minte stalinizata… dupa voi hai si fiecare “storoj” boryt ar avea dreptul sa te infoaie in sange si sa te lege cu catusele de calorifer dupa care sa cheme politia… scapatilor!

  4. Auzi-ti wey Alex Verejan, i-an iesi tu afara si retine tu pe unul care e bat si fura din magazin. Plus la asta repede a fost eliberat individul ca tatso e fost politist si i-au dat drumul repede. Asta nu va intereseaza? Demult ar trebui ca in SUA sa le dea voie la paznici sa poarte macar electroshoker.

SCRIE UN MESAJ