Iată cine a pus inscripția homofobă

3,522
DISTRIBUIE

Parcare interzisa pentru minoritatile sexuale www.discriminare.md

După ce a fost amendat de poliție, autorul pseudo-semnului de circulație l-a mutat din pom pe gardul propriu. Oare Primăria n-ar trebui să-l impoziteze pentru reclamă în spațiul public, că de amendat pentru mutilarea imaginii orașului nu cred că se va încumeta…

 • [14 iunie 2012]Autorul mesajului homofob a fost amendat, povestește Igor Stoica, jurist la Amnesty International Moldova

 • [10 iunie 2012] Semn de circulație homofob

Strada Șciusev 22, Chișinău. Un indicator legat de copac transmite mesaj șoferilor în două limbi să nu parcheze în fața porții, că e intrare în curte. Chiar dacă autorul se vrea mucalit, mesajul este mai degrabă homofob și discriminator, mai ales în limba rusă.

15 COMENTARII

 1. Nu văd nici o descriminare sau insultă aici, ci o simplă constatare a unui fapt – pederastul este pederast, cum să-i spui altfel, futîncur, sau cum? Ori, ce se simt ofensaţi că le spun pe nume?

 2. Care-i logica? Acest indicator într-un fel să nu fie vazut de copii, dar parada gay-ilor nici un stres. Dacă se promovează unele valori, atunci să fie constante.

 3. He-he-he, nu degeaba am mai spus eu anterior că fraţii Brega fac parte din minorităţile sexuale, că nu degeaba este obsedat de cazul dat.

 4. Bre nu am mai vazut o asa turma de DESTEPTI… Ma intreb de unde atita desteptaciune intre acei care sustin un DESTEPT care face democratie la noi in stat…. shi mai deseama sustin lozinca pe care a afisat-o in mod public , in spatiu public pe o artera a unei viitoare capitale Europene. A fi normal inseamna a fi adept a normalitatii shi a fi normal cu cei din jur, fie ei gey / rockeri / vagabonzi / procurori hotomani / politisti cu 2 clase / maturator de strazi/ ecc…. De miine hai shi om pune bariere la intrare pe strada unde lucuim / on pune lozinci la fiecare poarta “Daca nu esti milionar sa nu rasufle aerul din cartierul asta” / Daca te f….. acasa pe placul tau sa nu intri in Banca de Economii ecc…. ABERATII …… Ma intreb ! cum dracu mergeti la studii in USA / EUROPA ..cum dracu mergeti la proiecte de munca peste hotare dar tot LIMITATI ATI RAMAS….Shi ultimul lucru!!!! Apropo ati vazut numarul de inmatriculare a desteptului din imagini ? El e cu numere de ROMANIA da voi ratati ce sunteti …o sa ramineti la COADA VACIII…

 5. Complimente Tudor , ma-i salvat, macar un mic procent din aceasta tara mai exista ca foloseste logica si are viziune larga , eram deacum disperata si socata , citind toate comentariile de mai sus. Pentru Artem si Serena , care nu vad nimic Homofob, va intreb cu ce dracul ginditi? Serena nu cred ca pe cineva il intereseaza cu cine si unde te f…, pentru a avea trecere in loc public , a-i dreptul chiar si daca esti prost , cu atit mai mult nu trebue sa dai lamurire despre patul si viata ta intima , pentru ca dreptul tau va fi oricum ca altor mai putin ori mai mult prosti/destepti , dar daca scrie ” intrarea interzis pentru prosti ” atunsi se va numi rasism , pentru ca fiecare este cum este , dar locul public este egal pentru toti si nu cred ca-i cazul sa numim pe nume pe nimeni in loc public

 6. vorba nu este despre nume , dar despre discriminare . Serena , daca era scris “interzis chiar si pentru Serena” , sint sigura ca te irtai destul nu pentru ca ti-a spus pe nume dar pentru ca ti-a exlus din societate. Oare nu esti si tu uman , cetatean a acestei tari cu aceleasi drepturi ca toti altii? Sper sa intelegi gindul ….

 7. Ce atîta harababură cu pederaştii ăştia,nu înţeleg cum nu li-i ruşine, în loc să stea cuminţi în banca lor, ei fac atîta gălăgie şi cer careva drepturi. Ce drepturi, oameni buni, dacă asemenea relaţii sunt contra oricăror norme morale, religioase, fiziologice, etc. Îmi provoacă dezgust…

 8. Inca un destept a mai aparut la iveala…. Shi mie imi provoaca dezgust sa aud ca sot si sotie fac sex anal …imi provoaca dezgust sa aug ca sot si sotie fac sex oral…imi provoaca dezgust ca sot si sotie fac sex fara a face dus inainte de asta …imi provoaca dezgust sa aud ca sot si sotie au facut 7 copii shi toti mor de foame… imi provoaca dezgust sa vad shi aud la televisor ca suntem primii in exportul de prostituate in intreaga Europa….imi provoace dezgust…………. vezi tu desteptule…
  A fi unul sau altul, a fi de o culoare sau de alta ecc, nu ar insemna nimic nici pentru tine nici pentru mine, doar ca a fi egali in fata legii de la mic la mare ar insemna mult pentru o societate civilizata… Cine stie daca e gey sau cine stie daca e pedofil sau cine stie daca e mafiot sau cine stie daca e terorist, sau cine stie daca e adept al bisericii fanatice… Important e ca toti sa fie egali in fata legii si toti sa aiba aceleasi drepturi! REPET!!! FUNDAMENTALE ALE OMENIRII. Dar cum, unde, shi cu cine isi impartaseste relazia sa, pe noi ar trebui sa ne doara in cot atita timp cit avem o lege care-i tuteleaza shi care ne tuteleaza pe noi ca societate … Deci moralitate despre care vorbesti tu nu are nimic comun cu acest subiect. Evident Cuvintul moral mai simplu zis ar fi : ca MOLDOVENII sa scuipe mai putin seminte in trolebuz ! ca moldovenii sa nu bea pina cind nu vad pe unde sa paseasca, ca hotii din statul asta sa platesca impozite, eccccc Asta da moralitate! Asaca prietene ti-as spune de miine sa-ti pui in git o tabla cu lozinca “PE LINGA MINE SA NU TREACA p……” ca eu is cu stea in frunte dar el e P…. Asta o sa fie “moral” exact ca shi ideea desteptului din imagini.

 9. Dragă Tudor şi name, habar nu am care şi cu cine sau unde se f.., atîta timp cît o face acasă şi nu afişează asta. Cred doar că e prea mult tararam cu drepturile minorităţilor astea, s-ar gîrdi mai bine la drepturile copiilor orfani şi a mamelor singuratice, etc., dar nu a celor care se jeluie de o aşazisă descriminare. Cu ce mă rog sunt ei descriminaţi? Că nu le oferă loc în transport “fetiţelor”, că nu le dau voie să se lingă pe bot în public, sau ce?

 10. Bre da limitata esti shiu tu Serena … Am mai vazut limitati da ca tine chiar deloc … Mai citeste din nou afirmatiile mele shi gindestete limpede asupra lucrurilor shapoi iesi in public cu aberatii de genmul asta … Acum te pun din nou in fata acestui caza ca sa-ti demostrez cit de limitata esti… Totul a inceput de la o bucata de fier pe care un destemp a folosit-o ca suport pentru a-si afisa desteptaciunea de care a dat dovada… Acum noi cei mai destepti sau mai putin destepti am incercat sa venic cu careva replici…..Evident sa iscat shi o dezbatere daca vrem asha sa o numim.. Acum Serena ma intreb de unde te-ai luat shi cu cu atita substanza cenusie la ora asta ..1

 11. …ziceam
  1 la mina – nimeni nu a afisat in careva mod faptul ca cineva sau careva sau undeva face ceva divest decit ceilalti.
  2 la mina – sa gasit un destemp ca isi permite sa afiseze mesaje necenzurate shi discriminatorii adica P… shi gay …. nu are nimic in comun cu faptul ca iesirea din curte trebuie lasata libera – un mesaj care se refera la toti cei care au cumva nevoie sa parcheza in zona cu pricina.
  3 la mina – A ne gindi la copii orfani e absolut corect shi evident doar ca REPET Subiectul in cauza nu are nimic in comun cu cele intimplata INTELEGI cred ca.
  4 la mina – trasport shi nu mai stiu ce SUNT ABERATII de ale dumitale Repet A fi discriminat inseamna in mod simplu a fi lipsit de drepturi fundamentale asa cum le ai dumitale … Exemplu ca pentru clasa intii … Imagineazati ca un copil orafan care merge la studii superioare la o istituzie private la intrare gaseste o inscriptie ca sunt admisi doar ce care nu sunt ORFANI… cum ti se pare? Sau mai fac un exemplu ca pentru clasa 0. Imagineazati ca mergi la Centru Comercial shi stai in rind ca sa-ti procuri produse doar ca la casa gasesti un aviz … Pot procura produse alimentare doar cei care locuiesc in raza de 2 km … Ar fi culmea nu ti se pare… ecc ecc… Mai bine v-ati intreba de ce dumnealui shia permis sa puna o astfel de lozinca in loc publin shi cu astfel de limbaj care lezeaza orice drept nu doar al minoritatilor sexuale ci shi a copiilor orfani sau nu care merg pe drum shi citesc “cuvinte de lauda ” P… m… b… ECCC

 12. Se vede dragă Tudor că eşti Pidor.
  Şi ai luat-o cam razna cu demagogiile tale prohomosexuale. Mergi omule într-o ţară musulmană şi strigă că eşti gay, să vezi cum or să te mîngăie. Deşi nu doar la musulmani, mergi şi în Rusia şi-i vedea cum te-or sfinţi.

 13. Ei daca zici ca se vede… haioasa doamna/domnita/tanti/ sau ce mai esti
  Mai repet ca la cei din clasa “0” tematica sau subiectul pe care la propus autorul imaginilor nu are nimic absolut in commun cu ABERATIILE dumitale. Cu siguranza n-ai habar despre ce vorbim in acest spaziu. Demagogii prohomosexuale …. ma faci sa rad Serios. Repet ca la clasa “0”
  1. Vezi imaginile din nou.
  2. Citeste desteptaciunile unora ca tine.
  3. Vezi replica mea la un subiect care cred ca e de interes public.
  4. Nici pe departe nu sunt adept al unora sau al altora sunt adept! SUNAT ADEPT A DREPTURILO FUNDAMENTALE ALE OMului. REPET: AVEM CONSTITUZIE / AVEM DREPTURI SHI LEGI / AVEM INSTITUTII LOCALE/INTERNATIONALE CARE MONITORIZEAZA ACESTE SUBIECTE.
  Cit despre musulmani …o tematica care o lasam pe data viitoare: Tema de acasa ca de nu ai sa-ti dai seama cita cantitate de substanta cenusie ai , shi nu de alta dar ai sa te faci de rusine.

 14. Sunt cea de m-a lăsat bunul Dumnezeu din născare, dar nu cel ce luptă cu natura, şi nu-i am în vedere doar pe homo, dar şi pe lesbi, pedofili, zoofili, şi alţi obsedaţi şi psihopaţi, că dacă ar fi să urmăm logica ta, atunci şi aceştia au dreptul la existenţă, că doar au DREPTURI FUNDAMENTALE… Ba să ştii că tu mă faci să rîd, or chiar nu ai pentru drepturile cui milita?

SCRIE UN MESAJ