Șoferii fumează pe ruta Brașov-Chișinău

4,051
DISTRIBUIE

3-4 martie 2012, cam pe la Tîrgu Frumos, România

7 COMENTARII

 1. idi nahui cu tot cu video tau……oaie….ai o viata frumoas da tu iti bati jiok de dinsa filmind….oaie si esti…oleg piosule

 2. Mare nebun mai esti,tu una nu intelegi….cu filmarea asta a ta ti-ai pus in pericol viata ta si viata pasagerilor!!!!ai inervat soferii si puteau sa faca o gafa….FATALA….trebuia sa faci observatie in alt mod,mai omeneste si fara camera!!!da tu te crezi mare aparator a drepturilor,si nu te gindesti la realitate….deci ceea ce faci nu are sens,logica si folos!!!cindestete bine la consecintele filmarilor inainte de a filma!!!!

 3. Mare pidar mai esti…..te-a facut mata gandon!!!!!Huipliot ibanii,,,,sa te futa nemtii-n cur!!!!!

 4. Eu am mers cu ruta Chisinau-Brasov in octombrie 2010. Erau doi soferi care au privit film cu TV dat la maxim pina la ora 4 dimineata. Cineva din pasageri a cerut sa fie deconectat TV, dar ei habar ce aveau.
  Eu am telefonat dispecerul rutei a doua zi si i-am zis de isprava colegilor, mia spus ca-i va sanctiona si ca sunt primul pasager care face reclamatii.
  Sunt soferi foarte nesimtiti, aroganti, Oleg are dreptate.

 5. Apropo, Oleg daca vrei pot sa-ti dau numarul Dispecerului si denumirea Firmei care deserveste ruta pentru a transmite filmuletul sa vada ce soferi au angajat.

 6. după comentariile de la acest video pot fi sigur că reportajul a fost văzut de șefi, altfel n-ar fi reacționat atît de dur :p
  am adresa firmei, că mi-au dat bilet și, oricum, puteam afla asta de la gară, de la minister

SCRIE UN MESAJ