A cerut certificarea polițistului și a fost lăsat să plece

3,435
DISTRIBUIE

7 iulie 2012

 • CA$HXS production

7 COMENTARII

 1. Băăăiii ce obrăznicie, asta deja e anarhie dar nu democraţie. Să fi înceract deştepţii ăţtia doi aşa ceva în SUA sau Europa, să fi văzut cu stăteau cu mîinile pe capotă şi cu picioarele desfăcute la nivelul umerilor. Ai noştri cetăţeni nu au deloc cultură. Ceea ce s-a văzut în reportaj se cheamă nesupunere colaboratorului de poliţie care se află în exerciţiul funcţiunii. Dar culmea prostiei e să şi mai înregistrezi asta.

 2. S.E.

  sa ma scuzi ca iti dau in obraz, dar mi se pare ca esti un mosorog batrin si chiar fost politist, dar nu e in asta problema.. ideea ta este una geniala trebuie sa fii calcat in picioare de niste talhari cu epoleti trebuie sa-i rabzi pe nesimtii astia..pff.. bafta mai departe

 3. Nu sunt şi nici mu am fost poliţist, dar sunt jurist şi respectiv vorbesc în cunoştinţă de cauză, spre deosebire de alţi deştepţi care nu cunosc că cetăţeanul în afară de drepturi, mai are şi un şir de obligaţii şi că un stat democrat nu echivalează cu unul în care absolut totul este permis, vezi tu – “EU AM DREPTUL”, dreptul oricăruia se sfărşeşte acolo unde începe dreptul altuia. Şi fără să mă tem că voi repeta, în statele europene, dar ce mai, chiar şi în Federaţia Rusă, poliţia nu ar admite asemenea comportament plin de sarcasm şi obrăznicie faţă de ei, ca reprezentanţi ai statului şi repejor i-ar pune la respect.

 4. Ai face bine daca ai fi in cunostinta de cauza. E obligatoriu ca politistii sa aiba acea certificare in utilizarea aparatului de radar. Fara ea nu sunt in drept s-o utilizeze. E Lege.
  Aroganta nu este decat din partea “militionerilor” aici.

 5. Pentru a facilita relaţia „agent de circulaţie – şofer”, a fost elaborat „Regulamentul cu privire la organizarea şi desfăşurarea activităţii de supraveghere a traficului rutier” (aprobat prin Ord. MAI nr. 45 din 19.02.2010)

  Agentul de circulaţie este obligat:

  În caz de oprire a vehicului pentru exces de viteză sau în cazul supunerii conducătorului auto testării alcoolscopice, agentul de circulaţie înainte de prezentarea probelor, în mod obligatoriu, prezintă conducătorului auto certificatul, dovadă a faptului că este admis la utilizarea dispozitivelor de măsurat viteza şi de testare alcoolscopică, în procesul de depistare şi documentare a contravenţiilor, precum şi certificatul care confirmă că dispozitivele au fost supuse verificării metrologice periodice.

  Conducătorul auto, oprit pentru verificare de către agentul de circulaţie, este în drept:

  În cazul opririi ca urmare a comiterii contravenţiei constatate cu mijloace tehnice speciale (aparat de măsurare a vitezei, dispozitiv etilo-test), să ceară prezentarea certificatelor de verificare metrologică a acestora, precum şi certificatul eliberat de Direcţia poliţiei rutiere, dovadă a faptului că agentul este admis la utilizarea acestora în procesul de depistare şi documentare a contravenţiilor.

 6. Baietii au dreptate, si mai cauta filme pe net ce si cum se petrece la Rusia. Ti-as spune ca astia de la Rusi au invatat, greseala e ca Moldova e mica si baietii vor fi luati in vizor de toti politistii. Si stiu cum e situatia in europa, asa pur si simplu ei nu te opresc si kiar de incalci ei iti trimit chitanta acasa da nu te opresc, kiar si beat la volan daca nu esti grav iti dau drumul acasa sa stii !!! Opresc numai masini suspecte de ceva.

SCRIE UN MESAJ