Acces interzis în Procuratura

716
DISTRIBUIE

democratii Lupu si Vania Diakov au pus interdictie de a intra in Proc Municipala si au stramutat cancelaria la poarta pazita de un “dulau”.

video: Anatolie Mătăsaru

5 COMENTARII

 1. institutii publice ? Institutii de calai,de hoti platiti din banii publici !!

  pe voi in Basarabia nime nu va va scoate din barberia,saracia,umilinta,batjocura nomenclaturii inbogatita ,ticalosita numai daca declansati un razboi civil devenind fiecare dintre voi umilitii un procuror ,un judecator si acel executor cu o arma in mana,si BUMMMMMMMMMMM !

  e deageaba sa tot votati ba comunistii ,stalinistii ba democratii si ei comunisti si stalinisti ca nimic nu schimba ci din contra ii intareste,le da si paza[gardian] peentru protectie !

  acolo ,acolo in imperiul moscovist,al raului ,al criminalilor ,al coruptilor, si porcilor nu ati avut si nu veti avea institutii publice unde cei platiti din banii publici [costienti,recunoscatori] te intampina cu zambet,respect ca in toate tarile occidentale ci cei/cele ce te scuipa,te umileste ,te pune sa semnezi la poarta !

  POPOR,LA ARME,PUNETI MANA PE ARME ca e secolul 21 in care aproape toate popoarele insaracite ,umilite se revolta,numai voi NUUUUUU !

 2. Semnati !!! Nuti raspund dar semnati ! Semnati ca te iau in pizda …!
  Ce jeguri,ce pizda la largimea usei !

  nu aveti acces pt. acei criminali imbogatiti nu lucreaza pt. oameni[platitorii acelor taxe] ci lucreaza pt. ei si se fut in haita !

  masini lux nu din salarul primit de a reprezenta publicul,legea,constitutia ci din coruptia,jaful organizat de pe oameni si fondurile europene alocate acelui stat,stat fantom si criminal !

 3. Brega, Matasaru şi compania, aţi ajuns de rîsul lumii, sunteţi nişte clovni, nu vă mai ia nimeni în serios.

 4. Lui Canada….măi-măi-măi….e jale de tine…se vede că tu demult nu te-ai verificat la un psihiatru…

SCRIE UN MESAJ