Primarul: “HînCoop” nu este o vacă sfântă

2,164
DISTRIBUIE

[28 iunie 2012] Scandal cu scîntei la Piața Agricolă din Hîncești

Lidia Taşcă despre incidentul de la piaţa “HînCoop”

Altercații Într-o piață agricolă din Hâncești

Hânceşti: în această dimineaţă, vînzătorii de la piata “HinCop” au forţat accesul pe teritoriul pieţei pentru a-şi realiza marfa. reprezentanţii firmei de pază “Bercut” spun că execută decizia instanţei de judecată

28 iunie 2012, Hânceşti

4 COMENTARII

  1. Bravo Alexandru Botnari! Traind in Hincesti, am vazut multe lucruri ce a facut in oras. De exemplu drumuri, si a tras gaz la oameni acasa, pre cind fostul primar Vasile Colta a lasat teava de gaz linga Bozieni un sat unde mergeam la furat cirese cind eram mic :) Hincesti-ul e plin de banditi, trebuie ceva curaj si acolo de facut regula. I Love Hincesti!

  2. Pacat ca casa frumoasa a boierului Manuc Bei din anii 800’s nu se pastreaza, foarte frumoasa cladire si cum sa pastrat din anii ceia. Mai bine ar da jos statuia lui Kotosvky mare din bronz din centrul orasului, ridicata pe timpul comunistilor, vinda bronzul si tre de salvat ceva mai important. Asa cred eu!

  3. Pentru RADU hotul de cirese. Acum ai trecut la ceva crupneac? Nu primarul o tras gazul la oameni. Poate vreai sa spui ca primarul o platit din banii lui pentru linia de gaz? Nu fi prost. Intreabal pe Iubitul tau primar unde sunt banii din vinzarea retelelor de gaz. Noi cu totii am scos cite 4000 – 5000 lei din buzunar pentru linia centrala. Si acum dupa ce el a vindut reteaua nu a intors nimanui nici un ban. Fii mai destept. Pe tine te fura si tu bati din palme.

SCRIE UN MESAJ