Balti, primele incidente cu moldovenistii

2,630
DISTRIBUIE

Cu doua ore inaintea marsului unionist, asa-numitii moldovenisti opresc oamenii suspecti in piata centrala si le cer socoteala, mai ales daca ii vad ca filmeaza.
Baskanul Gagauziei, Mihail Formuzal conduce o oaste numeroasa de citeva zeci cu drapele ale autonomiei, dar si altfel de insemne pe drapel. S-au oprit la un cordon de polite pe strada principala.

3 COMENTARII

  1. ma mir de ce oamenii de la BL cind vin in chisinau tac ca rahatul in tufis , se poarta frumos si nu in ultimul rind stiu limba romina si totul ii convine, cum se duc inapoi la balti si beu o bere se trezeste aldi “ты чё гониш румын” rusilor, asai viata voastra,rominii sunt romini si rusii sint rusi si gata, mentalitetul rusilor consta mereu in agresivitate, nustiu legile, au fost la moskova la “stroika” si au venit cu legile de acolo probabil si ne invata pe noi “la ei acasa”.

  2. politica e una ! russi cu apartamente din 60 sunt ca platdarmul pentru geopoliticul rus! ei nu trebue sa fie asimilati de tara ei trebue sa ramina betivi, hiligani drogati si impotriva oricarei orinduitri anti-ruse ! la chisinau vin alti balteni ! cei care ii vedem in balti la anti-protest in marea lor parte sunt BIDLO !

  3. I used to be recommended this blog by my cousin. I’m not certain whether or not this put up is written by him as nobody else recognize such certain approximately my problem. You’re amazing! Thanks!

SCRIE UN MESAJ