Nicolae Popa de la Nisporeni spune că i-a fost înscenat un viol, iar ulterior a fost maltratat de către vicecomisarul de Nisporeni, Gavriliţă, care îi cerea să recunoască violul. tânărul crede că poliţiştii vor să obţină de la el bani pentru a fi achitat

(Visited 1 times, 2 visits today)

Susține proiectele Curaj.TV și Curaj.Net!


Donează pentru Curaj.TV

Dacă ți-a plăcut reportajul,
urmărește Curaj.TV pe Facebook!

Lasă un Comentariu

9 Responses to “Bănuit de viol şi maltratat la poliţie”

 1. gh.brega
  20. Jun, 2012 at 13:33 #

  fază tare – avocatul din oficiu îi recomandă să recunoască (faptul că ar fi comis violul!), doar aşa îl va putea ajuta ca avocat. cine să-i sancţioneze pe aceşti iresponsabili?

 2. S.E.
  20. Jun, 2012 at 15:05 #

  Poveşti populare moldoveneşti, toţi ei susţin că sunt nevinovaţi, e destul să mergi la puşcărie şi să-i întrebi pe condamnaţi şi nimeni nu va recunoaşte vina. Tot ei mai spun permanent că au fost bătuţi.
  Interesant, cum ar putea fi înscenat un viol, l-au masturbat şi i-au împrăştiat sperma prin automobil?

 3. Nicolae Popa
  20. Jun, 2012 at 18:56 #

  S.E., roagate poate te acuza si pe tine cineva, atunci sigur gasesti rs la intrebarea de mai sus. succes!
  P.S. pe mine m-au acuzat fara sa ma rog.

 4. monica
  20. Jun, 2012 at 19:25 #

  Pentru S.E: Si eu iti doresc sa treci prin asta, daca nu esti din cogorta acestora idioti!!! Noi parintii unui baiat,care lucram dupa grani am trecut prin asta si stim ce pologarii pot face idiotii de menti pentru a scoate bani din oameni. Sa le fie de sapun si funie!!!

 5. Serena
  20. Jun, 2012 at 20:57 #

  N.Popa şi Monica, oamenii cumsecade nu nimeresc în astfel de situaţii. Ş-apoi nu oricare din cei ce oferă interviuri sunt nevinovaţi.

 6. Nicolae Popa
  20. Jun, 2012 at 22:21 #

  Serena, cred ca esti o persoana ‘cumsecade’ si tu niciodata nu vei ajunge in o astfel de situatie… Cred că ai fraţi, fii sau apropiati care nu au o asigurare care sa-i acopere in astfel de cazuri, dar oricum te vad convinsa ca tu esti imuna la aceste chestii. câta incredere ai in politie, esti incredibila!!

 7. Jean Michel
  21. Jun, 2012 at 00:37 #

  Buna tuturor, vad ca totzi scritzi shi totzi va dazi pareri sau criticatzi, care vorbeshte de masturbare shi sperma imprashtiata , sau care vorbesc de oameni cum se cade nu au probleme, , dar imediat voua raspuns, cine discuta shi critica aceia is oameni degradatzi sunt nimeni, dar de masturbare shi de sperma nu se vorbeshte nici intro parte , dar mash masturba eu shi tziash inprashtieo pe fatza, cautatziva varog frumos de treburile voastre nu judecatzi lumia ca nu avetzi niciun drept, intradevar poate copilu cela sufera dar voi va datzi parerile voastre necalcylate, de asta shi va rog uitatziva la voi nu trebuie sa va intereseze cum ishi bia cafiau.

 8. S.E.
  21. Jun, 2012 at 12:52 #

  Jean Michel

  Mai întîi de toate, învaţă-te a scrie corect, deşteptule. Apoi iaţi-o la labă dacă poţi, impotentule.

 9. Dima
  21. Jun, 2012 at 21:24 #

  Sunt de acord cu S.E. şi Serena.
  Nicolae Popa, monica, Jean Michel, dacă era cineva din voi, sau cei dragi vouă în locul victimei ăstuia, sau altui ca el, cred că cîntaţi altfel.