De ce nu au fost intrebați elevii daca vor s-au nu uniforme în școală? Babele si mosnegii hotarasc cum sa fie imbracati tinerii? sa-i imbrace dupa placul lor??

 • video: Constantin Sâmbătă Cântăreț
(Visited 1 times, 1 visits today)

Susține proiectele Curaj.TV și Curaj.Net!


Donează pentru Curaj.TV

Dacă ți-a plăcut reportajul,
urmărește Curaj.TV pe Facebook!

Lasă un Comentariu

8 Responses to “Discută la terasă despre uniforma școlară…”

 1. sergiu
  16. Sep, 2011 at 09:07 #

  Cocălarii!!!!! ia uite mă la dânşii ce-s deştepţi :)

 2. gagu
  16. Sep, 2011 at 11:47 #

  ce-i de serios baiatu, are cruciulitsa si scurta de chele, un adevarat gopnic. mai intai imbracate decent si pe urma vorbeste despre uniforma

 3. vizitator
  16. Sep, 2011 at 15:49 #

  Щиобень

 4. Constantin Sanbata Cantaret
  16. Sep, 2011 at 16:32 #

  Vai de mine, are cruciulita la gat si scurta de piele…. si inca e “gopnic”, nu stiam ca toate astea trebuie sa ii interzica omului sa vorbeasca…

 5. burdanosul
  16. Sep, 2011 at 16:33 #

  atit sergiu cat si gagu, ambii datzi dovada de imbecilizm AVANSAT. Foarte frumos discuta elevii, plus si baiatul pare sa vb destul de frumos, si legat de tema, fara cai verzi pe peretzi. Foarte reushit reportajul!!

 6. maria
  17. Sep, 2011 at 23:51 #

  si daca scoala va impune uniforma , ce va insemna pentru copii , ca diferente sociale nu exista? Dar nu-i adevarat , afara scolii , realitatea este , ca sint bogati si saraci si copiii trebue sa stie ca realitatea este aceasta , din diferite motive si nu-i o rusine sa fii sarac, pentru ca este un motiv si aici. Oare nu ar fi mai simplu , scoala sa le lamureasca BINE , care este valoarea adevarata a unui individ?
  Ca nu haina il face pe om? Ca este o rusine sa te prezinti si sa te lauzi cu haine scumpe si firmate , fata de colegul tau care stii bine ca situatia nu-i permite. Si vor fi singuri copiii ca vor spune acasa parintilor , nu eu nu vreau sa difer prin haina , dar prin alte calitati. dar uniforma impusa este ridicol si arata incapacitatea de a da educatia justa prin alte metode.

 7. Radu
  19. Sep, 2011 at 02:25 #

  au pus lumea la cale.sincer,am reusit sa ascult vreo 2-3 minute,si am stins.ce a dorit sa arate prin asta acela care a postat acest video,nu pot intelege.in fine.
  p.s.baiatul intradevar se deosebeste de ceilalti,asa cum si gindeste.scurta de piele vara,atunci cind toti imbla in maiouri,ceas,cruce,ca sa o vada toti,ca asa e la moda,cum altfel.plus la asta se adauga si telefonul care il tine permanent in mina.mai pe scurt un adevarat пацан пи.дос.

 8. Dima
  19. Sep, 2011 at 23:44 #

  Uniforma… In ziua de azi cred ca mai mult domnisoarele sunt impotriva decit baietii caci la noi nu stiu de ce exista o concureta permanenta intre fete manifestinduse in primul rind prin felul de a se imbraca spre deosebire de baieti care sunt mai indiferenti un pic… Sunt de acord ca sa fie o uniforma unica in intitutiile de invatamin… un copil trebuie sa se evidentieze in scoala de ceilanti elevi rezultatele obtinute la invatat, activiatea scolara dar nu prin pretul sau marca hainei pe care o poarta….