La 26 aprilie 2012, Curtea Supremă de Justiţie a emis o decizie prin care a interzis lui Tudor Pînzari să mai protesteze în cortul din faţa Guvernului. Cortul au fost demolat forţat.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Susține proiectele Curaj.TV și Curaj.Net!


Donează pentru Curaj.TV

Dacă ți-a plăcut reportajul,
urmărește Curaj.TV pe Facebook!

Tags: , ,

Lasă un Comentariu

5 Responses to “Aşa au distrus coliba lui Tudor Pânzari”

 1. alecu
  26. Apr, 2012 at 23:08 #

  Unde vedeţi bre implicarea poliţiei, ce sunteţi chiori, poliţia doar asigură şi menţine ordinea publică în timpul executării hotărîrii curţii de apel, acţiuni stipoulate în legea cu privire la poliţie şi Codul de executare. Care sunt acţiunile ilegale ale poliţiei???

 2. alecu
  26. Apr, 2012 at 23:14 #

  Şi nu mai faceţi aluzii pe baza cortului, care potrivit dex.ro – Adăpost portativ demontabil, făcut dintr-una sau din mai multe foi de pânză tare și impermeabilă, din material plastic etc.; tabernacol. ◊ Foaie de cort = bucată de pânză impermeabilă sau din material plastic, croită astfel încât să se poată face din ea un cort. Iar în cazul nostru este o costrucţie capitală care contravine prevederilor legislaţiei în vigoare(pct2 alart.9 al legii cu privire la întruniri)

 3. nicu teodor
  27. Apr, 2012 at 09:25 #

  Bregii aiuriţi complet!

 4. blackt
  27. Apr, 2012 at 11:21 #

  auzi nu adauga prostii ! adapos temporar si gata ! fara timpenii demontabile sau nedemontabile !

  apropo ! autoritatile cunosteau de decizia sentintei probabil inainte de a fi ea citita ! pentru ca a mobiliza 60 de politisti intr-un timp record se facea doar in timppul alertelor ! ei stieau deja ca vor avea de scos protestatarii pina la citirea sentintei

 5. Artur
  29. Apr, 2012 at 01:23 #

  Muahahahahaha
  Sta oleg si urla in gura marea, da la toti lii pohui de dinsul
  muahahahaha
  cum si am mai spus
  you suck hairy balls