București, protest Chevron cu jandarmi 06.03.12

1,391
DISTRIBUIE

Nu stiu daca nu m-au luat si pe mine pentru ca filmam, sau pentru ca nu mai aveau loc, dar vreau si eu sa ma dau cu duba data viitoare. Cred ca e mai misto decat in Montagne Russe.

 • Autor: Blondicu

Prima Saltare la Ministerul Economiei

3 COMENTARII

 1. jandermeria= securistii ! toata raia comunista stalinista in actiune la o mana de protestari in Romania ,Romania Europeana !

  Congo si Zambia in Europa r-Romania r- Moldovka !
  2 poor ,primitiv,corrupted and theocratic state were the people rights and needs is in the GOD hands not in those criminals voted and paid by the people !

  ce rusine si ce scarba ma ia sa vad si acum asa ,asa ca cum a fost in dictatura,comunis si stalinism !

  ROMANI din toate tarile straine,uitati de asa tara si nu mai trimiteti bani in asa tara !
  tara criminala dictatoriala care din banii vostri,plateste criminali ,criminalii ce apara coruptia,hotia,teroarea si nuuuuuuuuu populatia !

 2. Romania este o tara prinsa in corsetul tripul al oligarhiei mafiotice mondiale(FMI, BM, etc.), al unei europe a concernelor in care omul e vazut ca o sursa de profit, si al propriei ei conduceri de tip mafiot.

  Numai cu ajutorul fiecarui cetatean putem sa ajutam la democratizarea reala a tarii. Sunt chemati toti cetatenii sinceri, partidele de opozitie, PP-LC, protestatarii din Piata Universitatii, televiziunile libere ca spre exemplu Antena 3 dar si alti sa contribuie la daramarea acestei puteri mincinoase, hoate si nereprezentative si sa aducem pe cineva care poate si vrea sa depolitizeze politia, justitia, televiziunile si celelalte institutii. Haideti sa facem asta, pentru ca putem!
  —————————————————
  Pe blogul meu public esenta fenomenelor politice, sociale dar si de alta natura deoarece constientizarea este primul pas spre rezolvarea problemelor. Cititi pe blogul meu:
  Piata Universitatii: Locatie a evolutiei prin revolutie
  FMI: Asasinii economici ai Romaniei
  Europa: Rasism social
  http://foc-in-agora.blogspot.com/

  Emailul meu este:
  homerillum@googlemail.com

SCRIE UN MESAJ