Lecție de libertate dată ambasadei SUA

1,485
DISTRIBUIE

Lectie de democratie pentru USA embassy@Moldova

Vezi și alte acțiuni similare la ambasada americaă

6 COMENTARII

  1. Brega tu esti DEMENT cu litera Mare! Ce ai demonstart tu prin asta? Daca tu nu stii eu iti spun – mai mult nu esti bun de nimic, jurnalist de doi bani de rîsul cînelor.

  2. Ce prost Brega acesta, el ce nu stie ca ambasadele sunt teritoriele straine, si nu se poate de filmat ,ca Moldova a semnat pact international, unde scris asa lucrul.

  3. Păi, nimeni nu intră pe teritoriul ambasadelor. Trotuarul de lângă ambasade este spaţiul public al ţării suverane, băăăăăăăiiiii!

  4. Da pe voi asa si va roade intr-un loc sa filmati anume aceste trotuare. Ce interes prezinta pentru voi trotuarul de linga Ambasada? Daca ai iesit in spatiu public poarta-te adecvat. Si na-i ce baga camera in fata oamenilor, ei au acelasi drept ca si tine Brega – dreptul la libertate, si ti-or baga o data camera … stii tu unde.

  5. Nu se poate de filmat si trotuar,ca cladirea o sa fie filmata, nu se permite de filmat ambasadele,cladiri parlamentare, unitati militare. Oamenii in Europa cred ca la noi nus leji, si traiesc barbarii ca in Africa. Multimesc trebue de spes la oamenii ca Brega,pentru asa lucruri”Bune”.

  6. Vino desteptule in Bucuresti si incearca sa filmezi o ambasada, o primesti peste bot in 2 pasi si 3 secunde, aici antena 1 a vrut sa filmeze ambasada italiei si nu le-a permis. Te-ai gasit destept, si te folosesti de carabinineri ca sunt de la tara si mai prostuti un pic, si invoci constitutia, invoca macar vre-un articol, dar tu ca prostu strigi in gura mare Constitutia, Mai pe scurt esti praf si varza, un provocator ordinar

SCRIE UN MESAJ