Piaţa Universităţii. Bucureşti. Ziua 26

888
DISTRIBUIE

Ger şi viscol năprasnic – protestele rezistă!

2 COMENTARII

 1. DUPA LOVITURA DE PALAT DIN DECEMBRIE 1989 FACUTA DE ARIPA MAFIEI SECURISTO – COMUNISTE, ACTUAL TRAIM IN CREATIA ,, ORIGINALA” A ACESTEI MAFII, DE ASA ZISA ,,DEMOCRATIE DIMBOVITEANA’’, O ROMANIE COMUNISTA ,, RESAPATA ” CONDUSA DE COMUNISTI ,,VOPSITI’’ ATIT VIRSTNICI CIT SI ,, TINEREII …” SI REPARTIZATI PRIN METODA CEAUSISTA
  ,, ROTIREA CADRELOR’’ IN DIVERSELE PARTIDE SI CULORI APARUTE CA CIUPERCILE DIN P.C.R. DUPA 1989 , ACTUAL FIIND LA PUTERE ARIPA COMUNISTILOR VOPSITI ,, PORTOCALII ”.

  MONARHIA SALVEAZA ROMĂNIA ! — ESTE TIMPUL ŞI SINGURA SOLUŢIE !

  Anul acesta se împlinesc 65 de ani de la distrugerea în 1947de către cei 800 comunişti cu ajutorul armatei sovietice de ocupaţie a statului român de drept REGATUL ROMÂN, MONARHIA ROMÂNĂ şi forţarea M.S. REGELE MIHAI I să abdice.
  Vreţi un nivel de trai ca în ANGLIA, SPANIA, OLANDA, BELGIA, etc…., ţări europene cu monarhii, ALEGEŢI REVENIREA LA REGATUL ROMÂN, MONARHIA ROMÂNĂ şi M.S.REGELE MIHAI I, altfel veţi fi poporul orbilor, veţi cânta ,, Republică Măreaţă Vatră ” şi ,, Odă Conducătorului Iubit ” , sclavi în propria ţară sau sclavi pe plantaţii în celelalte ţări europene şi vom fii în continuare de râs drept MĂMĂLIGA Europei pentru toate naţiunile europene.
  MONARHIA SALVEAZA ROMÂNIA ! REGELE MIHAI ! REGELE MIHAI !

 2. TOVARASUL SECRETAR SUPLEANT AL C.C. AL U.T.C. MIHAI RAZVAN UNGUREANU, IN DECEMBRIE 1989 EXECUTA SARCINI DIN CADRUL PLANULUI DE REPRESIUNE A TINERILOR CARE MANIFESTAU LA IASI IMPOTRIVA DICTATURII CEAUSESCU, ,, DUBIOS CA PERSONAJ SI CA BIOGRAFIE” INCEPIND CU STRABUNICII,BUNICII,PARINTII SAI PINA LA EL.

SCRIE UN MESAJ