Şeful Neghină dă replică angajatului Cenuşă

1,676
DISTRIBUIE

Aurel Neghină îi dă replică lui Ion Cenuşă. Primul e director, cel de-al doilea e angajat la parcul de autobuze din Bălţi de cîteva decenii.

——————————-
1 august
Ion Cenuşă, fost şofer pe rutele Bălţi-Iaşi şi Bălţi-Cernăuţi, acum a fost lăsat pe drumuri fără serviciu, pentru că a criticat administraţia şi noul proprietar al parcului de autobuze din localitate. Autorităţile nu ştiu sau se prefac că nu ştiu ce se întîmplă acolo unde statul încă are acţiuni…

1 COMENTARIU

 1. rezultatele comunismului criminal dictatorial.
  3000 de oameni ,oameni comunisti si stalinisti ce produceau ca 10 . nui de mirare de ce acel sistem criminal dictatorial a falimentat,ca alt fel nu se putea.nu se putea si cu sistemul criminal si cu asa popor puturos ,turnator ,rumegator .

  iata ce spune acel gras; o parte din societate e vanduta la niste romani.dar el ce p*zda mamii lui este ? nui suficient ca rusii,ucrainici au luat tot pe nimic ? dar daca vin romanii si cumpara cate ceva e o crima.

  are 5 copii- trebuia sasi taie *ula dupa ce a avut 2- nu faci copi intro tara ,o tara falimentara si fantoma !

  a umblat pe unde cum de 5 ani.dar de ce nu a umblat in Balti peste 20 de ani sa deschizi si tu ceva ,ceva o afacere ,una privata si nu numai ?

  nu numai o afacere,ci sa indemni oamenii cum sa voteze si nuuuuuuuuuu comunistii stalinistii criminali !!

SCRIE UN MESAJ