Aurel Neghină îi dă replică lui Ion Cenuşă. Primul e director, cel de-al doilea e angajat la parcul de autobuze din Bălţi de cîteva decenii.

——————————-
1 august
Ion Cenuşă, fost şofer pe rutele Bălţi-Iaşi şi Bălţi-Cernăuţi, acum a fost lăsat pe drumuri fără serviciu, pentru că a criticat administraţia şi noul proprietar al parcului de autobuze din localitate. Autorităţile nu ştiu sau se prefac că nu ştiu ce se întîmplă acolo unde statul încă are acţiuni…

Susține proiectele Curaj.TV și Curaj.Net!


Donează pentru Curaj.TV

Dacă ți-a plăcut reportajul,
urmărește Curaj.TV pe Facebook!

Lasă un Comentariu

One Response to “Şeful Neghină dă replică angajatului Cenuşă”

 1. California USA
  02. Aug, 2011 at 14:32 #

  rezultatele comunismului criminal dictatorial.
  3000 de oameni ,oameni comunisti si stalinisti ce produceau ca 10 . nui de mirare de ce acel sistem criminal dictatorial a falimentat,ca alt fel nu se putea.nu se putea si cu sistemul criminal si cu asa popor puturos ,turnator ,rumegator .

  iata ce spune acel gras; o parte din societate e vanduta la niste romani.dar el ce p*zda mamii lui este ? nui suficient ca rusii,ucrainici au luat tot pe nimic ? dar daca vin romanii si cumpara cate ceva e o crima.

  are 5 copii- trebuia sasi taie *ula dupa ce a avut 2- nu faci copi intro tara ,o tara falimentara si fantoma !

  a umblat pe unde cum de 5 ani.dar de ce nu a umblat in Balti peste 20 de ani sa deschizi si tu ceva ,ceva o afacere ,una privata si nu numai ?

  nu numai o afacere,ci sa indemni oamenii cum sa voteze si nuuuuuuuuuu comunistii stalinistii criminali !!