Cu aşa legi şi politică nu ajungi în Europa

1,215
DISTRIBUIE

Viorel Moldovan a avut un incident cu nişte tineri care au consumat la barul său, au lovit barmanul, apoi au furat produse şi bani.
din 1997 are o afacere, dar e sufocat de plata impozitelor, verificări din partea organelor de resort, poliţie etc. vorbeşte şi despre concurenţa neloială: sunt cazuri când prin vecinătate se comerciaşizează spirt tehnic, interzis în alimentaţie, iar poliţia nu face nimic pentru a-i elimina de pe piaţă.

2 COMENTARII

  1. multi se plang ca , de la o activitate economica legala a trecut in umbra in ,,garaje,, sa activeze in continuare pentru a evita controale excesive ,mituirea si alte probleme pe care le nascoceste ,,Statul,,.
    Daca pana acum muncea in RM numai Olejka,de ce acum e mai complicat sa munceasca si alti simpli cetateni?

  2. …,,parghii/byte de influenta,principii si valori,, pe care democratii l-ea preluat de la comunisti Acesti raket cu epoleti,MAI si procuratura ,un sistem de a stoarce bani din cetateni …care someaza ca cetatenii sa-si trimita sotiile in Turcia .Italia…l-a produs ,copii l-a furat ,iar barbatii hamali,stukaturi…
    Daca in secolelel trecute oardele de cotropitori invadau si ducea in robii ..in prezent stranepotii cotropitorilor,mancurtii in RM impun Legi cu acelas caracter.

SCRIE UN MESAJ