Ce argumente are apărătorul liniștii în parc

2,145
DISTRIBUIE

Un cetățean turmentat era deranjat că unii cîntă neplăcut și tare în parcul central din Chișinău.
—————————————–
Un grup de cîntăreți ai lui Crisna afișau în parcul central bucuria lor, situați pe iarbă, între Pușkin și Ștefan, stîrnind curiozitatea unor trecători. Printre ei era și un basarabean emigrat la Strasbourg, Gheorghe Bobeică.

4 COMENTARII

  1. Bre da citi … derbedei ia tara asta… Super tare fraza: ai sa-mi scrii scrisori din inchisoare.. Multi eroi nationali dealde asta avem??
    Oricum baieti shi fete!!!ASA SA NU VA COMPORTATI IN SPATIU PUBLIC INTR-O TARA DE DREPT…Da omul cu pricina..ii mojlovan incapatzinat EROU NATIONAL :) :) :)

  2. Brega asta-i un dobitoc! noi cu totii dorim sa ne odihnim, dar ar fi normal sa nu-i incurcam pe ceilalti sa se odihneasca. merg in parc parinti cu copii mici in caruciare, care dorm si e foarte “frumos” cind niste handicapati urla pe acolo! sunteti in spatiu public, oameni buni! comportati-va mai decent putin, ca sa nu arate lumea la voi cu degetul si sa nu-i deranjati pe ceilalti din jur! Dar Brega iarasi cauta sa faca show ieftin! Ma Brega, daca te consideri jurnalist, incearca sa faci un reportaj frumos si demn de JURNALIST!

  3. Brega, acei oameni care se rugau te-au deranjat si i-ai alungat,dar acestea ca urlau si deranjau lumea sunt in spatiu public. Parca nu e acelasi spatiu, tu interpretezi cum iti place tie. Ura ta impotriva bisericii este vizibila,atunci nu mai esti echidistant si obiectiv precum te pretinzi.

SCRIE UN MESAJ