De unde au ei aşa bani?


Stau teroriștii la Tiraspol protejați de armata 14 și securitatea moscovită, la Bălți încearcă să scape de sfântul simbol al nostru – tricolorul, în Chișinău tot felul de neo-comuniști și slugi ai Cremlinului provoacă incidente în stradă … iar, “Securitatea” Republicii Moldova, filmează cum tinerii comemorează în liniște jertfele protestelor din 7 aprilie 2009, și aprind câte o lumânare lângă monumentul lui Ștefan ce Mare. La ce le mai plătim noi (contribuabilii) salariu ?! Să iasă ei seara cu camera de luat vederi și aparatul foto (apropo, unul foarte calitativ și scump) să filmeze niște cetățeni de “Ziua Libertății” (declarată oficial – apropo) …

Chiar nu se găsește un general pe acolo la Securitate, să facă ordine și lege la ei în “organizație” ?! Știu că citiți aceste strofe domnilor securiști. Poate vă amintiți de datoria voastră și încercați să faceți ceva cu adevărat important pentru țară și securitatea ei, decât să filmați pe-nserate tineretul chișinăuian ?!

P.S. Tovarășul ăsta cu camera, era îmbrăcat foarte bine. Avea și o brățară scumpă, și telefon de ultimă generație, presupun că și un automobil destul de scump. Poate colegii lui, sau cei din CCCEC se vor interesa de unde un funcționar public în cel mai sărac stat din Europa, are astfel de brățare și telefoane ?! Aceasta ar fi un bun pas, pentru a face cu adevărat lege și dreptate la noi în țară !!!

(Visited 1 times, 1 visits today)

About The Author