Dacian şi mama sunt nedoriţi în Dacia!

1,238
DISTRIBUIE

Arion-Dacian şi Axenia Miksanski au solicitat acum 10 zile viză şi sperau să poată merge chiar azi în România, împreună cu tatăl şi soţul Marcel, care deja are viză de lungă durată, dar au primit ştampilă albastră de refuz.
Au cerut explicaţii de la lucrătorii consulari, şi aceia s-au bîlbîit. Au insistat să depună din nou actele, dar consulul i-a avertizat că le va fi iarăşi refuzată intrarea!
Se întîmplă la Chişinău, în fiecare zi, la consulatul României!

9 COMENTARII

 1. e chiar strigător la CEDO
  mai grav e că astfel de cazuri sunt zeci şi sute în fiecare zi sau săptămînă, dar lumea tace, înghite sau plăteşte bani suplimentari, ilegali, ca să rezolve o problemă de cîteva ore…

 2. OFFF nu e frumos sa vorbesti de rau dar nu ai ce zice de bine de debilii care o fuck pe grozavii la ambasada Romana, total incompetenti si respingatori, loiali banului, fuuuuuuu… cine nu trebuie sa ajunga ori care nici nu stie romana n-au probleme la ridicat viza … mizerii e cuvintul perfect. I-mi retrag cuvintele inapoi da sentimentele nu

 3. Eu propun sa colectam timp de o saptamina informatii de la persoanele care sunt la ambasada, sa facem o mine statistica cite persoane au patit asa ceva si ce solutii au ei pt rezolvarea acestor prostii. Apoi facem si un demers sau o sesizare cuiva.

 4. Minsiterul de Externe al Romaniei doarme nu , in loc sa fie cei mai buni functionari acolo care sa faca i impresie cat mai buna ei nici macar nu reactioneaza la asa porostii !

 5. Ce sa zic… cred ca problema aceasta are doua aspecte. Unul care n-o sa va placa de loc si altul care o sa va placa… voi incepe cu cel neplacut:
  draga marcel si oxana, cred ca oficialii de la consulat au tot dreptul sa nu va dea explicatii de ce v-au refuzat viza, simplu fapt ca a iesit consulul si a discutat cu voi pe aceasta tema, este un fapt de apreciat. apoi… intr-adevar depinde cine v-a facut chemarea si daca a mai facut, pentru ca nu e secret ca obtinerea vizelor nu numai in romania dar sin alte state din ue, asa ca daca o persoana face pe luna 10-20-50 de chemari, atunci serviciul consular are tot dreptul sa banuiasca ceva putred la mijloc si sa refuze acordarea vizei, chiar logic ar fi sa fie recomandat un astfel de pas. insa cel mai important in acest aspect este faptul ca noi acum culegem roadele inconstientei si inculturii sociale si politice de care am dat dovada in ultimii 15-20 de ani, ne prezentarea la vot, ne luarea de atitudine chiar si in fata unor anomalii minore din societatea noastra a dus sa fim acei “adevarati moldoveni” buni doar pentru asi apara patria (si aici marcel te vizez chiar direct, pentru ca stiu ca cel putin erai un admirator si sustinator fervent al colonelului irie ivanovici roshka). asa ca inainte de a inainta niste invinuiri, care la prima vedere par justificate dar de fapt nu sint decit niste platitudini behaitoare, (si care vor fi foarte usor folosite de tovarasi in campania electorala care se apropie) ginditi-va de ce romania a ajuns unde a ajuns si, de bine de rau, merge inca unde merge, iar rep.moldova n-are nevoie de vize cred ca numai in ucraina, afganistan si iraq (de ultimele doua nu sint sigur).

 6. al doilea aspect… hmmmm….

  in virtutea greselilor macabre si fatale pe care le-a facut romania fata de basarabia incepind cu abandonul din 1940 si cu recunoasterea unei tari sub numele de moldova chiar si cu prenumele de republica…. cred ca romania ar trebui sa aiba in fata partenerilor de la bruxelles o atitudine mult mai ferma, ca viza acordata basarabenilor sa fie o formalitate banala… de exemplu sa o primesti la intrarea in tara. si nu cred ca ar fi o mare problema….

  cam atit sper ca nu am suparat pe nimeni 😉

SCRIE UN MESAJ