Hyde Park susținut de comuniști la protest

1,097
DISTRIBUIE

la protestul de astăzi de la Primăria Chișinău, organizat pentru a stopa demolarea beciurilor din s.XVIII din preajma bisericii Armene, manifestanților li s/au alăturat și câțiva activiști și deputați comuniști (fără drapele și simboluri). Reprezentanții HP au vorbit la miting și despre demolările monumentelor istorice de pe vremea cât erau comuniștii la guvernare.
Acțiunea de protest a continuat la Guvern, Procuratura Generală, Inspecția de Stat în Construcții.

Protestul a fost iniţiat de Comunitatea Armenească din Moldova, fiind suţinuţi de Asociaţia “Hyde Park”, grupul “Oraşul meu drag” şi un grup de membri şi simpatizanţi ai PCRM

24 aprilie 2012, Chișinău

2 COMENTARII

  1. au vrut sa-si faca imagine buna e seama Hyde Park
    exact cum ati spus si voi, comunistii au tolerat iar uneori chiar au incurajat demolarea de monumente. acum nu au dreptul sa iasa la protest cat timp si ei au violat legislatia cum au vrut. jos demolatorii Chisinaului vechi!

  2. Atit timp cit poporul nostru sarac moare de foame si nu au cu ce se intretine cineva pune o semnatura si are mii poate si sute de mii de euro si nimeni nu observa nimic si de ce tuturor de la conducere nu le pasa deloc.dar noua cetatenilor care achitam tot in viata asta in afara de aer ca asta numai e gratuit tre sa avem durerivde inima ca dispar monumentele!Pai cine e mai patriot in tara asta?

SCRIE UN MESAJ