la protestul de astăzi de la Primăria Chișinău, organizat pentru a stopa demolarea beciurilor din s.XVIII din preajma bisericii Armene, manifestanților li s/au alăturat și câțiva activiști și deputați comuniști (fără drapele și simboluri). Reprezentanții HP au vorbit la miting și despre demolările monumentelor istorice de pe vremea cât erau comuniștii la guvernare.
Acțiunea de protest a continuat la Guvern, Procuratura Generală, Inspecția de Stat în Construcții.

Protestul a fost iniţiat de Comunitatea Armenească din Moldova, fiind suţinuţi de Asociaţia “Hyde Park”, grupul “Oraşul meu drag” şi un grup de membri şi simpatizanţi ai PCRM

24 aprilie 2012, Chișinău

(Visited 1 times, 1 visits today)

Susține proiectele Curaj.TV și Curaj.Net!


Donează pentru Curaj.TV

Dacă ți-a plăcut reportajul,
urmărește Curaj.TV pe Facebook!

Lasă un Comentariu

2 Responses to “Hyde Park susținut de comuniști la protest”

 1. vicror
  24. Apr, 2012 at 13:03 #

  au vrut sa-si faca imagine buna e seama Hyde Park
  exact cum ati spus si voi, comunistii au tolerat iar uneori chiar au incurajat demolarea de monumente. acum nu au dreptul sa iasa la protest cat timp si ei au violat legislatia cum au vrut. jos demolatorii Chisinaului vechi!

 2. Ion
  26. Apr, 2012 at 04:56 #

  Atit timp cit poporul nostru sarac moare de foame si nu au cu ce se intretine cineva pune o semnatura si are mii poate si sute de mii de euro si nimeni nu observa nimic si de ce tuturor de la conducere nu le pasa deloc.dar noua cetatenilor care achitam tot in viata asta in afara de aer ca asta numai e gratuit tre sa avem durerivde inima ca dispar monumentele!Pai cine e mai patriot in tara asta?