În PMAN a mai fost instalat un cort!

1,389
DISTRIBUIE

membrii Asociației Hyde Park au făcut o acțiune de protest spontan, un avertisment pentru autoritățile care vor să interzică mitingurile în fața Guvernului. aceștia consideră că libertatea de exprimare și de întrunire sunt drepturi care nu se negociază, cu atât mai mult autoritățile nu au voie să le îngrădească pe motive subiective că s-ar încălca anumite norme de conduită. legea națională și internațională garantează dreptul la protest, inclusiv atunci când sunt afișate public mesaje incomode

6 aprilie 2012, PMAN; Chișinău

 

2 COMENTARII

  1. Atîta timp cît fiecar va intrepreta Legea cum vrea el, iar statul nu va interveni prompt, sever şi legal la restabilirea ordinii de drept, vom avea aşa “avortaţi ai democraţiei” ca “inamicul public” şi prietenii onoje, sinigur etc….
    Sunt regul de urbanism, este planul de amenajare a teritoriului… Hai să facem camping din PMAN, să venim toţi acolo, să dormim, facem frigărui, chîntăm la chitară, fluerăm… distracţie super… Dreptul de a protesta nu înseamnă a face tot ce vreau… Încercaţi să instalaţi cortul în faţa Palatului parlamentului în România, în faţa Casei regale în Marea Britanie, în faţa CEDO… “slabo”??? În Moldova – experement UE în materie de drepturile omului, este totul permis.

SCRIE UN MESAJ