Fărădelegi polițienești pe str. Vasile Lupu

2,210
DISTRIBUIE

Pe strada Vasile Lupu, în spatele Dendrariului, în fața ambasadei ucrainene, parcați pe trotuar, un cuplu de polițiști întocmeau în mașina MAI procese-verbale pentru depășire de viteză, astfel încercînd, probabil, să estorcheze mită de la șoferii mai slabi de înger. Cînd am pornit camera, ei au plecat din gară… 5 iulie 2012, ora 13,30.

6 COMENTARII

  1. Da ce, trebuiau să oprească în mijlocul străzii, ori unde. Brega în repertuarul său pederastic, “cuplu”, dragă oleg, poate fi între un bărbat şi o femeie. Unde este mita care susţii că a fost achitată, am văzut doar procese verbale. Vorbeşti doar aiureli breghiene.

  2. Credca esti shi tu din banda lui PAPUC… Urodina…sa presupunem ca omuleanul trecea peste 4 benzi shi il strivea un hitru ca tine… cine raspundea…???? DESTEAPTO.. Shi in general tzineti miinele acasa inainte de a scrie PROSTOOGII…Urodina!!! Trebuia sa opreasca acasa la tine DESTEAPTO.. Tu crezi ca tipul cu numere de Bucuresti nu a adaugat o pagina in pasaport de 100 lei? Shi in general URODINA sa vii cu astfel de replici ….

  3. fii sigur ca nu a adaugat nimeni nici o fila nikaeri .ka nu mai sunt toti kear asa deprinshi cum ceva sa rezolve cu bancnota ,mai exista si omenie si buna intelegere.da rar dar exista.deacord ca brega uneori cam prea exagereaza lucrurile si cred aca daca isi prokura el masina nu mai circula cel putin prin Moldova,doar bicicleta e de el,sau o doteaza de jur imprejur cu camere…

  4. Tudorele, dragă, esti atît de haios şi prostuţ…Nu sunt din banda nimănui, şi apoi fiecare are dreptul la propria opinie, deşteptule, iar cît priveşte aspectul meu fizic, cred că nu poţi şti cum arăt, ca să-mi dai o astfel de apreciere, mai mult ca atît, cum arăt eu nu are absolut nici o legătură cu cazul dat, BOULE…

  5. Ha-ha-ha…Serena, l-ai frecat pe aşazisul Tudor, care de fapt este – O. Brega. Cred că anume cei ce strigă cel mai tare despre mită şi sunt cei care dau şi iau mită.

  6. Dracilor. de Musari . Oleg are dreptate . Radare false si oprire ilegala … da Rubla ei iau ca leam dat de 2 ori si dupa ce au vazut Familia a urcat in Mashina si bani aruncat pe jos. ……..

SCRIE UN MESAJ