Fărădelegi și debandadă la Curtea de apel Chișinău

2,669
DISTRIBUIE

Într-un proces de judecată, condus de judecătorul Minciună, Vladimir Arseni a încercat să filmeze, dar a fost dat afară violent de către gardieni și polițiștii invitați de instanță.
Procesul a avut loc la noul sediu al Curții de pe bulevardul central din Chișinău

11 COMENTARII

 1. Şi bine i-au făcut, că la noi şedinţele de judecată se transformă în circ, să încerce cineva în UE sau SUA să vorbească nefiind întrebat în instanţă sau să se adreseze nerespectuos şi ar vedea ce repede l-ar pune la respect, dar cetăţenii noştri, fără cultură şi fără cei 7 ani de acasă, încurcă democraţia cu anarhia.
  Doar privind 20 de minute şi m-a scos din sărite omul ăsta sărit de pe fix, dar să mai ai de furcă cu aşa nebuni zi de zi. Trebuiau să-i aplice o amendă sau arest şi-l linişteau pe loc. Iate uită dragă la el, din cauza la un prost oamenii nu pot lucra şi trebuie să piardă timpul aşteptînd un nebun să facă concert. Ni respectă instanţa, nu se supune cerinţelor legale ale poliţiei, scuipă pr ceilalţi oameni, măgar.

 2. Serena tu macar ai fost prin europa de te dai cu asa pareri.Atita timp cit o sa luam apa in gura acatsta asa cum o numesc ei in parerea lor si a ta acesti judecatori o sasi bata joc nu numai de copilul meu da si de toate neamurile tale numai daca tu nu esti parte din sistemul acesta judecatoresc.daca tu nu te stimezi pe tine eu Corcinschi Nicolae ma stimez pe mine familia mea inclusiv si aparatorul nostru Arseni Vladic.

 3. Vladic al vostru e un handicapat! Cine se crede el, oameni buni?! De-a lungul veacurilor si debilii au avut fani, care sint si mai prostalani ca ei, pentru ca tre sa fii un mare idiot ca sa mergi si sa imparti parerea unui ca Arseni! Chiar nu intelegeti ca va faceti de ris, domnule Corcinschi? Mii rusine sa vad asa gen de cetateni ai RM!

 4. corcinschi nicolae

  În primul rînd, fiecare popor are conducerea pe care o merită, iar în al doilea, nimeni nu va fi stimat atîta timp cît nu-şi stimează ţara în care trăieşte.

 5. corcinschi nicolae
  șii cu tini, care aparator, care drepturi el îț apărî ăsta-i un ”Piarșik”…nu vreau sa spun nimic rau…in unele cazuri omul are dreptate, cazuri in care instanteie judecatoresti îi dau dreptate dar in mare parte a ”activitații” sale de apărător nu este drept.
  p.s. mai mult ca atit ca persoanele de tipul lui sunt provocatori, da omu nui de șer șîi scapî vre-o prostii din gură or vre-o acșiune ilegală…

 6. Pina in 2012 am avut o stima fata de lucratorii procuraturii, judecatori,politisti, dar am inteles ca sunt niste banditi bine mascati cu putere de stat si nimeni nu-i poate incurca sa faca diferite mirsavii catre oamenii, care nu le pot reprosa. O sa vina timpul si o sa fiti spinzurati pe garduri precum in Siria, Cecenia, Egipt!!!Ticalosilor!!!

 7. Monica, drgă, respectă Legea şi nu vei avea probleme cu organele de drept. E şi normal că nu e posibil să le placi tuturor, în orice situaţie, ambele părţi cred că au dreptate, dar nu e aşa, prin urmare cineva nu e satisfăcut de rezultat.

 8. Pentru Monica,
  Dar tu te-ai gîndit ce ar fi ţara asta fără lucratorii procuraturii, judecatori,politisti. Ar fi un haos total. Şi apoi, la cine te adresezi cînd şi se încalcă drepturile… tot la ei, cei pe care tu şi alţii ca tine îi denigraţi şi apoi aşteptaţi tot de la ei să vă facă dreptate.

 9. Doamen fereste ce DEBIL mai e si acest Arsenii. Transforma orice discutie in circ, intr-un haos si pe urma se pling ca organele de ordine ii aresteaza sau aplica fata de ei vreo masura de constringere. Sa fi fost eu in sala il scoteam demult de acolo si ii intentam si un dosar pe huliganism. Striga ca nu-i jurist, dar se da mare cunoscator de “legi” si de “drepturi”.
  Drepturile lui se termina acolo unde incep drepturile altora asa ca trebuie ca cineva sa-i bage asta in capul cela prost!

 10. Incheierea data nu se supune atacului, ea nu impiedica desfasurarea de mai departe a procesului, ea este protocolara( se scrie in procesul verbal). ce pretentii sa ai de la arseni… de asta si a fost scoasa reprezentarea pentru ca vin tot felul de agramati…

SCRIE UN MESAJ