Serghei Rîcov spune că a fost accidentat pe str. Tăbăcăria Veche din Chișinău, dar că polițistul Scurtu, pe care îl crede corupt, l-a amendat pe el, nu pe celălalt șofer, chiar dacă martorii și înregistrarea video spun altceva.
Tînărul a scris plîngere la procuratură și va contesta procesul-verbal. A venit și la Microfonul liber din parc să spună întîmplarea.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Susține proiectele Curaj.TV și Curaj.Net!


Donează pentru Curaj.TV

Dacă ți-a plăcut reportajul,
urmărește Curaj.TV pe Facebook!

Lasă un Comentariu

7 Responses to “Încă un polițist acuzat de corupție”

 1. monica
  30. Apr, 2012 at 19:06 #

  Suki prodajnie vse politeiskie, eto davno izvestno. Serghei dovedi delo do kontsa, hoti na odnogo idiota stanet menishe!!!

 2. Alexandr
  30. Apr, 2012 at 21:07 #

  сажать надо каждого гаишника!!!посмотрите в каких домах они живут,на каких машинах ездят!!!

 3. pozitiff
  30. Apr, 2012 at 21:53 #

  na video ceotco idno cto ti edeshi priamo i nicuda ne svoracivaeshi,cto etot v tebia viehal!!!cac etot corumpirovannii politeiscii mog vinesti tacoe reshenie?!!!cuvstvuet beznacazannosti!!!Sergei pishi vo vse instantii,na odnogo critina menishe stanet!!!udaci

 4. organ
  30. Apr, 2012 at 23:19 #

  scoti prodajnie

 5. Serj
  01. May, 2012 at 01:16 #

  Serghei Rîcov, uita-te in dosar ce ai semnat.. in toate actele politia rutiera a scris ca ai tamponat un MAZ 93866, dar in poze se vede clar ca e MAN.. de aici incepe problema, ca din punct de vedere a legilor circulatiei rutiere tu nu ai nici un gram dreptate, la scoala auto ar trebui sa te invete ca depasirea pe acostament e interzisa.

 6. Serj
  01. May, 2012 at 01:19 #

  MAN-u care e implicat in accident precis avea numerele de inmatriculare si actele de la camion MAZ 93866.. si dupa semi-remorca se vede ca e de la un MAZ care cred a dat mortu popii si au hotarat sa puna numerele la MAN numai ca sa poata transporta ce au ei acolo de transportat. Asa manevre faceam des la firma de transport unde lucram eu sofer, daca mergam prin Moldova, cine naiba mai verifica numerele de pe motor sau rama.

 7. Zo
  14. Jul, 2013 at 17:30 #

  Recean, fa o verificare si prin raioane, caci acei care i-ai dat “afara” in octombrie, s-au transferat in raioane si rup bani din oameni. Ex: Criuleni, r-ul Dubasari, nu au frica de nimeni, legile sunt doar pe foi, iar ei se plimba in DGipuri, purseii, ca asa forme rotunde au…mai fac pregatire fizica? au vreun control intelectual? Nu se vede sa aiba cultura si educatie…vad doar banii…