Încă un polițist acuzat de corupție

1,651
DISTRIBUIE

Serghei Rîcov spune că a fost accidentat pe str. Tăbăcăria Veche din Chișinău, dar că polițistul Scurtu, pe care îl crede corupt, l-a amendat pe el, nu pe celălalt șofer, chiar dacă martorii și înregistrarea video spun altceva.
Tînărul a scris plîngere la procuratură și va contesta procesul-verbal. A venit și la Microfonul liber din parc să spună întîmplarea.

7 COMENTARII

  1. Suki prodajnie vse politeiskie, eto davno izvestno. Serghei dovedi delo do kontsa, hoti na odnogo idiota stanet menishe!!!

  2. сажать надо каждого гаишника!!!посмотрите в каких домах они живут,на каких машинах ездят!!!

  3. na video ceotco idno cto ti edeshi priamo i nicuda ne svoracivaeshi,cto etot v tebia viehal!!!cac etot corumpirovannii politeiscii mog vinesti tacoe reshenie?!!!cuvstvuet beznacazannosti!!!Sergei pishi vo vse instantii,na odnogo critina menishe stanet!!!udaci

  4. Serghei Rîcov, uita-te in dosar ce ai semnat.. in toate actele politia rutiera a scris ca ai tamponat un MAZ 93866, dar in poze se vede clar ca e MAN.. de aici incepe problema, ca din punct de vedere a legilor circulatiei rutiere tu nu ai nici un gram dreptate, la scoala auto ar trebui sa te invete ca depasirea pe acostament e interzisa.

  5. MAN-u care e implicat in accident precis avea numerele de inmatriculare si actele de la camion MAZ 93866.. si dupa semi-remorca se vede ca e de la un MAZ care cred a dat mortu popii si au hotarat sa puna numerele la MAN numai ca sa poata transporta ce au ei acolo de transportat. Asa manevre faceam des la firma de transport unde lucram eu sofer, daca mergam prin Moldova, cine naiba mai verifica numerele de pe motor sau rama.

  6. Recean, fa o verificare si prin raioane, caci acei care i-ai dat “afara” in octombrie, s-au transferat in raioane si rup bani din oameni. Ex: Criuleni, r-ul Dubasari, nu au frica de nimeni, legile sunt doar pe foi, iar ei se plimba in DGipuri, purseii, ca asa forme rotunde au…mai fac pregatire fizica? au vreun control intelectual? Nu se vede sa aiba cultura si educatie…vad doar banii…

SCRIE UN MESAJ