Șoferii de pe ruta 101 riscă să adoarmă la volan

2,267
DISTRIBUIE

Microbuzul cu seria CON 185, ruta 101
27 octombrie 2012, ora 20.00, de la Botanica spre Centru

(20 iulie 2012) Ruta 101, şoferul adoarme la volan

iar şoferul nu este deloc stresat când cetăţenii îl întreabă de ce merge aşa încet. cică au grafic, de asta merg aşa

6 COMENTARII

  1. daca nu-ti plac serviciile prestate de microbuse…credca e timpul sa treci la taxi,doar sunteti oameni care va permiteti asa tip de transport…ati citigat citeva cazuri la cedo…aveti de unde :)))))

  2. Toate microbuzele merg asa. Prima jumatate a traseului o parcurg cu maxim 20km/ora, iar jumatatea ramasa zici ca-si iau zborul riscand cu vietile oamenilor.
    Soferii de pe ruta 193 , 126, cand se pornesc din dumbrava, merg cu 5 km/ora, iar cand ies din oras (str.Liviu Deleanu intersectie cu sos.Balcani) de fiecare data se grabesc si risca cu vietile pasagerilor prin iesire pe Balcani in situatii terifiante, extrem de periculoase, incalcand regulile de circulatie total, absolut de fiecare data !!!

  3. Dar pentru ca abati atentia soferului in mers,ce spune legea in tara voastra?In unele tari asa ceva se pedepseste.Mai Ghena,daca erai si tu in scuarul cela si protestai,faceai mai bine,dar asa imbli cu prostiile si din cauza asta cind vei face ceva bun,oamenii tot prostie vor crede.Ce iti lipseste?

  4. Foarte corect spus, merg repede nu le place ,merg incet tot . Mai bine vati gasi un serviciu normal in lok sa umblati ca nishte lepadaturi prin orash sa va legati de toti .

SCRIE UN MESAJ