O nouă versiune despre 7 aprilie 2009

2,407
DISTRIBUIE

autorii anonimi ai filmului folosesc atît imagini la vedere, disponibile pe internet, bine selectate și sintetizate, de la Moscova pînă la la Paris, cît și informații secrete, obținute probabil ilegal, prin interceptare de telefoane.
deci, probabil, le-a colectat și amestecat măiestrit cineva de la guvernare, care are instrumentele necesare, dar nu are și girul politic necesar pentru a le pune în circuit legal. astfel s-a recurs, în disperare, la mediatizare.
oricum, poate fi și asta interpretat ca manipulare, diversiune împotriva diversioniștilor de la Moskva și Kișiniov…
o.brega

8 COMENTARII

 1. Slava Dlui,ca in sfarsit a aparut acest document.
  Oare asta nu e o dovada pru justitie?

 2. Interesant filmulet!!!Pe cit de tare va schimba el opinia publica?????Vor mai cadea capede de guvernanti la Chisinau?????Ce reactii a oficialilor moldoveni va stirni filmul?Ramine de vazut!!!Oricum multe nu schimba, si adevarul nu-l vom afla niciodata!!!!!Prea mari interese sunt!!!!!!!

 3. Filmul este plin de MINCIUNI evidente!

  1.SERGIU LASCU nu este vinovat de nici o infractiune,de nici o distrugere,si nu a facut parte din organizatii pro-Moscova niciodata.

  2. NATALIA MORARI e cunoscuta de toata lumea ca PORTA-VOCEA Moscovei,nu e o noutate.

  3. VITALIA PAVLICENCO nu a provocat pe nimeni la revolutie,ci a indemnat la manifestari pasnice,la fel ca Dorin Chirtoaca!

  4. DIMITRI SOIN este vinovatul principal,el si gasca lui,in solda MOSCOVEI,cu scopuri precise ANTI-ROMANIA!

  ma refer la lucruri concrete:

  1. Industria din TRANSNISTRIA a falimentat,iar moscova nu mai putea sustine Chisinaul,asa incat a decis sa bage Basarabia in UE,si fonduri europene.

  2. Moscova a vrut sa scape de TINERETUL GALAGIOS din Basarabia, dandu-le in massa pasapoarte romanesti pentru cei care doreau sa plece in Romania si in Uniunea Europeana.Astfel in Basarabia ar ramane electoratul fidel Moscovei si PCRM.

  3.Romania nu a avut nici o implicatie in evenimentele din 7 Aprilie 2009,fiind strict vorba de provocariile Moscovei.

  4. mark tcaciuk este omul moscovei,in relatii cu dimitri soin si cu tovarasa ruseasca natalia morari,deci inca si azi MOSCOVA manipuleaza cum vrea Basarabia,chiar daca presedintele,guvernul sunt pro-Europa!

  5.Republica Moldova nu va adera NICIODATA la Uniunea europeana,atata timp cat in Transnistria inca zac armate straine de ocupatie ruseasca OMON,si atata vreme cat inca nu s-a solutionat razboiul din transnistria!

  Concluzie: Republica Moldova este si azi sub cisma Moscovei.Pana ce Chisinau va vota in Parlament Unirea cu Romania a Basarabiei,pana atunci vorbim degeaba despre Uniunea Europeana.R.Moldova a primit firimituri de la Bruxelles,constand in 270 milioane euro,pentru politica trans-frontaliera.Pentru a se dezvolta,Basarabia necesita urgent 1 miliard de euro pentru infrastructura,si pentru a tehnologiza agricultura.

  PS: Unirea Kozak Basarabia-Transnistria va baga toata Republica Moldova in Euro-asia a lui vladimir putin,alaturi de Cecenia,CSI,Kazahstan……

 4. lasa ca suntem capabili sa estimam veridicitatea si fara aceste catalogari ))

 5. nu cred ca esti capabil sa descifrezi adevarul de minciuna,atata vreme cat nu ai informatii reale,si deci poti fi usor dus de nas si mintit!

  Rusia a vrut prin 7 aprilie sa scape de tineretul galagios pro-Romania pro-Uniunea Europeana,si a reusit cu brio,pentru ca Romania a dat mai multe pasapoarte romanesti dupa 7 aprilie la tineret!

  S-ar putea ca si RUsia insa sa isi doreasca sa adere in viitor la Uniunea Europeana,si de aceea lasa si Ukraina-Moldova in UE,pe viitor retragand armata din transnistria.

  Sunt multe scenarii,insa TOATE duc la faptul ca Basarabia va avea soarta pe care i-o dicteaza Moscova!pentru ca ROMANIA nu se implica,atata vreme cat presedintele Basescu tradeaza si face afaceri cu rusii ,cu aluminiu si altele,la ALRO Slatina,etc,etc.

  Romania ar putea recunoaste independenta Transnistriei,si astfel Basarabia s-ar uni cu Romania,doar ca basescu tradatorul nu doreste asta! S-ar gasi si alte state sa recunoasca indpendenta transnistriei la ONU,nu ar fi o problema….

  Tineretul din Basarabia face bine ca ia pasapoarte romanesti! sa calatoreasca cat mai mult in lume,sa munceasca sa vada lumea,si sa se descurce in viata.Pentru ca fosilele comuniste din Basarabia vor crapa intr-o zi cu soare,nu sunt nemuritori precum cred ei!

 6. Biserica Ortodoxa din Basarabia,atat cea unita cu Moscova(IPS Vladimir),cat si cea unita cu Romania(IPS Petru de Balti),nu au nici o implicatie negativa in acele evenimente de trista amintire din 7 aprilie 2009!

  degeaba denigrati prin acest video Biserica Ortodoxa,pentru ca adevarul va iesi la lumina: Biserica s-a implicat in mod pozitiv,atata vreme cat a iesit cu rugaciuni,icoane si mesaj de pace!

  Biserica are un rol social pentru natiune,nu doar de parastase nunti si botez! Biserica,in Basarabia este un exemplu de urmat chiar si pentru cea din Romania,pentru ca se implica activ in societate,ajuta oamenii practic,si da un exemplu POZITIV societatii! asta este realitatea si adevarul!

 7. Biserica sa implicat si se implica grav si din ce in ce mai des in politica , dovezi cite vrei, doar deschide ochii. Dar daca esti preot atunci nu are rost sa te contrazic si sa-ti demonstrez ceva. Tot pe a ta ai s-o ti.

SCRIE UN MESAJ