Protest al PCRM şi replica MAI

898
DISTRIBUIE

Azi la amiază, în faţa MAI s-a desfăşurat un protest organizat de organizaţia de tineret al PCRM în frunte cu deputatul Petrencu. Protestatarii au scandat lozinci anti-Catan şi ”miliţia” lui Filat.
Comsomoliştii s-au declarat nemulţumiţi de reţinerea mai multor colegi de ai lor comsomolişti de către organele de Interne sub diverse pretexte. Astfel, unul din ei a fost interogat de poliţie pentru sustragerea drapelului de pe sediul AMN, iar alţi câţiva – în legătura cu explozia unei grenade în PMAN, de Hramul Chişinăului.Imagini: Gheorghe Vasluian

5 COMENTARII

  1. domnisoara reportita roscata din primul material nu isi prea onoreaza serviciile sale de reporter, ci mai bine de o persoana care incearca sa ia in ris pe persoana care ofera interviul … :( deloc frumos ,draga domnisoara reportita roscata … deloc frumos ..

  2. ai vazut cum provoca intentionat ? :( pacat ca nu stim cum o cheama … ( era sa stim cum sa ne adresam dinsei)

  3. Ei nu respecta derepturile altora si vor sa le fie respectate pe ale lor.Dati foc la tricolor le dati jos de pe sediile partidelor si acum vreti drepturi.Invatati limba tarii respectati si veti fi respectati !

    Daca NU … CEMODAN VOGZAL MOSKVA !!!

  4. În fond, dacă le sunt încălcate drepturile, au liber şi la protest, şi la mediatizare, dar mă întreb dacă nu cumva exagerează şi prin comportamentul lor de pînă acum au compromis şansele celor persecutaţi de a fi luaţi în serios, pentru că sunt afiliaţi cu cel mai odios partid de guvernare

SCRIE UN MESAJ