Polițiști ilegaliști interzic filmatul

1,769
DISTRIBUIE

în dimineața acestei zile, Tudor Pânzaru a filmat astăzi cum mai mulți polițiști și medici au luat din parcul de lângă Guvern un cetățean. nu știm în ce stare era cetățeanul, dar poliția s-a simțit obligată să interzică filmatul și accesul în zonă. avem suspiciunea că acea persoană putea fi asasinată, sau snopită în bătaie de către polițiști.

22 ianuarie 2012, Chișinău

  • video: Tudor Pânzaru

3 COMENTARII

  1. cred ca cine trebu stie ce so intimplat…mai putine stim mai mult o sa traim…iaca mai de nu io dat voie ku Feghea sa filmeze…daca sede in fata guvernului sada sanatos…ori el si-a gasit de lucru face filmaria pentru Brega, primeste bani….da nu plateste impozite…si inka se plinge ca statu nu-i da casa..pe ce bani Feghea…marsh la lucru sau plateste impozite…gazda nu plateste, transport nika, comunale iok…si inca se plinge … a am uitat si paza personala are :)…nu da…om mare…

  2. Ana,omul asta nu pur si simplu cere casa,el a avut casa,si n-a bauto,n-a vindut-o,i-au demolat-o cand se afla in spital,si cere sa i se intoarca ce ii apartine,nu din buzunarul tau. Si filmeaza omul nu doar de dragul lui Brega,dar si pt a se apara de huligani si gardieni de 2 bani. si ce impozite zici ca tb sa plateasca?

  3. da, da, el e hoziain pi PMAN, pi morman de stîncă si pi-pi…pizdania guvernului. Stringe TAXA pentru chirie, da iaka nalogu – nu plateşte. De atîta primarul jeneral, Kirtoka, e sarac şi nu-i ajung bani pentru casa, vila la cîteva nivele şi drum asfaltat pîna la prag. Aşa cum are tov. Greceanii & Compani, de ex.

SCRIE UN MESAJ