Un consilier le cere socoteală

1,418
DISTRIBUIE

consilieriul local Maria Machedon din primăria s.Larga, Cahul, cere socoteală de la angajații primăriei pentru ilegalitățile depistate. lipsa de transparență, inacțiunea și birocratizarea excesivă a primăriei a făcut din această instituție o sperietoare pentru cetățeni

  • Primar nou, probleme vechi

Maria Machedon – fost consilieri 2007-2011, Președinte al asociației “Vatra Satului” și Ion Suruceanu – consilier actual si fost consilier din primăria s.Larga, Cahul, aduc la cunoștință noului primar problemele cu care s-au confruntat în ultimii ani cu celălalt primar. lipsa de transparență, inacțiunea și birocratizarea excesivă a primăriei a făcut din această instituție o sperietoare pentru cetățeni

21 septembrie 2011, s.Larga, Cahul

4 COMENTARII

  1. Referitor la activitatea instituţiei de cultura în privinţa fumatului şi consumului de alcool,confirm că nu numai odată ci aproape zilnic, (deoarece aceasta este activitatea de bază de facto) am strîns din din faţa instituţiei date,adică Caminul cultural-Bar “Alisa” din s. Larga Nouă,Cahul,capete de ţigari,cutii goale şi chiar neincepute,la fel sticle goale,altele avînd rămăşiţele băuturii,deasemenea şi vase mai mari ca borcane de 3(trei) litri,resturi de mîncare (harbuji, pâine s.a)

    Despre biblioteca din s. Larga Nouă. de mai multe ori am trecut pe la bibliotecă.Odata chiar cu secretara Primăriei Larga Nouă ,Dna Tatiana Maidan am ajuns în acelasi timp la biblioteca săteasca ,amplasată in cladirea Gradiniţei. Doamna secretară a tras de lăcată şi a zis:”Nu ÎNŢELEG”,apoi a zis:”PONEALA” (în limba rusă) si a plecat.De mai multe ori am văzut cum copiii vin cu cărţile să le schimbe,dar bibliotecara Strahoteanu Ludmila nu era la bibliotecă în timpul programului de lucru.In timpul cat asteaptă bibliotecara copii se joacă pe terenul grădiniţei ,făcînd mare gălăgie tocmai in orele cand copiii de la gradiniţă dorm la amiază.

    Despre secretara Primăriei Larga Nouă. M-am adresat sa-mi elibereze copii de pe acte ,date personale în calitate de fost bibliotecar.Doamna secretară m-a intrebat:” Ce, vrei să mă dai în judecată ?Ai cu ce plati? Dacă ai să mă dai în judecată ai să-mi plateşti pagubă morală (aceasta fiind o formă de şantaj,presupun eu),apoi a continuat:”Adresează-te la un avocat de stat nu la Maria Machedon , că Dumneaei nu-i avocat.

  2. Halal de căteaua care a fătat asa ţînci! Nici-un pic de educatie nu le-a dat Domnule ! Latra la lună şi la stele….Vai de capul cetăţenilor !!! Daca eram în locul Doamnei si în locul domnului cu 4 clase mă adresam in judecată .Oamenii sau dus la Primarie nu la cusca voastra. Puneti-vă sîrmă în bot şi nu “rîmaţii prin..doamne iarta-mă

  3. Doamne, fetelor Lilia si Viorica,chiar ati pierdut rusinea?Ce e cu exprimarile acestea in public?Probabil nu vreti sa cunoasteti regulile de exprimare in public!Se ataca ideia si nici decum persoana.Ce va este?Probabil asa ati fost educate fara pic de cultura.Rusine pentru voi,acum ne dam seama ce se intimpla cu adevarat in primaria din acest sat.E jale oameni buni!

  4. “Frumos” spus : ei sînt “frisca localitati”….mai bine zis cei care papă banii publici sau şi mai bine hoţii localitaţii . Cîtă ruşine şi needucaţie, să te mîndresti cu ceea ce nu-ţi aparţine. Vau! ce veninoase mai sînteţi cînd vedeţi ca vi se închide lafaoa, ca pîna acuma aţi trăit cred eu ca soarecii la fabrica de pîine. Şi ar fi bine ca şi alţii să ia exemplu si să ciară socoteala funcţionarilor publici, că taaaare mulţi hoţi mai avem in ŢARA asta atît de mică.

SCRIE UN MESAJ