Primele impresii de la FanFest, Rosia Montana

1,192
DISTRIBUIE

Reportaj de la Rosia Montana, Romania, acolo unde un grup de activisti si artisti lupta pentru salvarea patrimoniului cultural, a proprietatii private si a mediului curat.

Unii au venit la ocazii, altii cu autobuzele de ruta, cu masina proprie, cu bicicleta, unii au venit cu motocicletele, organizat

4 COMENTARII

  1. Parerea mea este ca ecologistii nu pot “pastra” un mediu curat cand el nu mai e demult asa. Ar putea lupta sa-l ecologizeze. Dar in programul FanFest nu apare nimic de genul asta. Sau nu mai e nevoie de ecologizare, pentru ca a inceput-o RMGC, prin instalarea statiei de epurare?

  2. Andreea, te inseli. Nu te lua dupa ce zice Basescu.
    Mergi la festival si vei vedea cate beneficii aduce Fan Fest-ul. Eu am fost anul acesta si s-a demonstrat ca Rosia Montana rezista prin cultura si turism.

    Cei de la Gold le-au inchis scolile si farmaciile doar ca sa-i faca sa plece si sa poate ei exploata acolo cu cianura. Vor sa distruga muntii. Sa-i stearga de pe harta.

  3. La televiziunile din Romania , manipularea se face prin acele reclame publici” din Rosia Montana care si-au invatat bine textul ce trebuie sa-licitare cu “localn spuna in fata camerelor de filmat. Vedeti un film despre ROSIA MONTANA realizat de aceasta data in afara tarii…si poate o sa va lasati manipulati mai putin! Sau deloc!

SCRIE UN MESAJ