Reportaj de la Rosia Montana, Romania, acolo unde un grup de activisti si artisti lupta pentru salvarea patrimoniului cultural, a proprietatii private si a mediului curat.

Unii au venit la ocazii, altii cu autobuzele de ruta, cu masina proprie, cu bicicleta, unii au venit cu motocicletele, organizat

Susține proiectele Curaj.TV și Curaj.Net!


Donează pentru Curaj.TV

Dacă ți-a plăcut reportajul,
urmărește Curaj.TV pe Facebook!

Lasă un Comentariu

4 Responses to “Primele impresii de la FanFest, Rosia Montana”

 1. Andreea
  16. Aug, 2012 at 18:01 #

  Parerea mea este ca ecologistii nu pot “pastra” un mediu curat cand el nu mai e demult asa. Ar putea lupta sa-l ecologizeze. Dar in programul FanFest nu apare nimic de genul asta. Sau nu mai e nevoie de ecologizare, pentru ca a inceput-o RMGC, prin instalarea statiei de epurare?

 2. Aliosa
  19. Aug, 2012 at 19:11 #

  Pute a “gay” aici.

 3. Carmen
  21. Aug, 2012 at 12:30 #

  Andreea, te inseli. Nu te lua dupa ce zice Basescu.
  Mergi la festival si vei vedea cate beneficii aduce Fan Fest-ul. Eu am fost anul acesta si s-a demonstrat ca Rosia Montana rezista prin cultura si turism.

  Cei de la Gold le-au inchis scolile si farmaciile doar ca sa-i faca sa plece si sa poate ei exploata acolo cu cianura. Vor sa distruga muntii. Sa-i stearga de pe harta.

 4. Carmen
  26. Aug, 2012 at 18:21 #

  La televiziunile din Romania , manipularea se face prin acele reclame publici” din Rosia Montana care si-au invatat bine textul ce trebuie sa-licitare cu “localn spuna in fata camerelor de filmat. Vedeti un film despre ROSIA MONTANA realizat de aceasta data in afara tarii…si poate o sa va lasati manipulati mai putin! Sau deloc!

  http://www.youtube.com/watch?v=anmmpAhD3Ig