Reportaj de la Rosia Montana, Romania, acolo unde un grup de activisti si artisti lupta pentru salvarea patrimoniului cultural, a proprietatii private si a mediului curat.

Unii au venit la ocazii, altii cu autobuzele de ruta, cu masina proprie, cu bicicleta, unii au venit cu motocicletele, organizat

(Visited 1 times, 1 visits today)

Susține proiectele Curaj.TV și Curaj.Net!


Donează pentru Curaj.TV

Dacă ți-a plăcut reportajul,
urmărește Curaj.TV pe Facebook!

Lasă un Comentariu

4 Responses to “Primele impresii de la FanFest, Rosia Montana”

 1. Andreea
  16. Aug, 2012 at 18:01 #

  Parerea mea este ca ecologistii nu pot “pastra” un mediu curat cand el nu mai e demult asa. Ar putea lupta sa-l ecologizeze. Dar in programul FanFest nu apare nimic de genul asta. Sau nu mai e nevoie de ecologizare, pentru ca a inceput-o RMGC, prin instalarea statiei de epurare?

 2. Aliosa
  19. Aug, 2012 at 19:11 #

  Pute a “gay” aici.

 3. Carmen
  21. Aug, 2012 at 12:30 #

  Andreea, te inseli. Nu te lua dupa ce zice Basescu.
  Mergi la festival si vei vedea cate beneficii aduce Fan Fest-ul. Eu am fost anul acesta si s-a demonstrat ca Rosia Montana rezista prin cultura si turism.

  Cei de la Gold le-au inchis scolile si farmaciile doar ca sa-i faca sa plece si sa poate ei exploata acolo cu cianura. Vor sa distruga muntii. Sa-i stearga de pe harta.

 4. Carmen
  26. Aug, 2012 at 18:21 #

  La televiziunile din Romania , manipularea se face prin acele reclame publici” din Rosia Montana care si-au invatat bine textul ce trebuie sa-licitare cu “localn spuna in fata camerelor de filmat. Vedeti un film despre ROSIA MONTANA realizat de aceasta data in afara tarii…si poate o sa va lasati manipulati mai putin! Sau deloc!

  http://www.youtube.com/watch?v=anmmpAhD3Ig