Chelnerul rebel a primit salariul şi scuzele de rigoare

3,515
DISTRIBUIE

Lucia Scripcari a primit salariul restanţă şi scuzele de rigoare de la patronul înteprinderii la care a lucrat

[06 iulie 2012] S-a plâns la Inspecţia Muncii şi a rămas fără lucru

Tânăra a fost primită la lucru într-o pizzerie şi i s-a spus că va lucra primele şapte zile fără remunerare. Prima lună a muncit fără ecuson şi li se cerea să nu imprime bonuri fiscale pentru sumele mai mari, mai ales după ora 17.

Tânăra a refuzat să semneze contractul pentru că nu era indicat programul de lucru, iar acum a aflat că nu mai este acceptată la muncă. Şefa i-a spus să scrie cerere de eliberare din funcţie şi fata a refuzat, mai ales că nici nu avea contractul semnat. Le-a cerut lor să motiveze în scris de ce o dau afară de la muncă şi a primit refuz.

5 COMENTARII

 1. E primul meu job si nustiu ce :D:D:D:D:D :)
  nu incerca sa o mai faci pe americanca :)
  in rest strigator la CEDO!

 2. mai sunt nar inkurka un kuntrol drastik la pizza mania de pe izmail…se komporta foarte urit ku personalul sunt amenintati ku amenzi…akolo nus administratori da sunt nishte porci needukati kare nish nush shtiu obligatiunile….!

 3. raman uimit cate subtilitati de procedura de legislatia practica la moment din aceasasta tanara.
  Sa-i fereasca Dumnezeu pe cei care o angajeza.
  De unde atata experienta?!( de parca are vreo 5 ani min in RM……)

 4. are experienta fata…a lucrat putin timp si a incercat sa invetse mult mai multe de cit invatsa un tinar de obicei la virsta asta., eu la fel am facut – o inteleg. – e o cale spre succes in domeniul tau.

 5. bravo , asa si trebuie ,imi pare bine ca oamenii isi recapata demnitatea si merg pina la capat sa-si apere drepturile , doar asa vor arata ca nu vom mai suporta sa fim calcati in picioare

SCRIE UN MESAJ