Salvaţi Colegiul Tehnologic!

10,128
DISTRIBUIE

tinerii de la Colegiul Tehnologic din Chişinău spun că au scris o plângere la Ministerul Educaţiei pentru a le cere să intervină şi să soluţioneze problemele lor. aceştia au venit în vizită dar nu au depistat nimic ilegal…

21 februarie 2012, Chişinău

Persecutaţi pentru că au vorbit în presă despre Colegiu

Mai mulţi tineri care au vorbit în presă despre problemele Colegiului Tehnologic din Chişinău sunt persecutaţi de administraţia acestei instituţii

5 februarie 2012, Chişinău

Video difuzat de Timpul pe 2 februarie 2012

3 COMENTARII

  1. asa dar. Cube Ludmila este din orasul Straseni, face parte din partidul comunistilor orasul Straseni si totodata are functia de vice-presedinde de partid. Este o persoana brutala, obraznica si iresponsabila. Mai devreme a fost directoare la tabara “Codru” din raionul Straseni, care a fost nu demult inchis p/u starea dezastruasa a acesteia. Dar și mai devreme a fost directoare la școala Rusa din Strașeni. La fel vad ca dezastru se face si la acest colegiu, foarte multa lume o stie in Straseni ce prezinta dar toti tac p/u ca le e frica. Bravo fetei pentru curaj.

  2. E o problema destul de serioasa la care trebuie sa reactionati cu toti colegii. Chiar daca a venit studentul din alt oras si sta la camin, conditiile de trai trebuie sa fie bune. La noi la Balti caminul e gratis cu conditii bune si cu alimentare de 3 ori pe zi. Dar la Chisinau, in capitala e o rutine sa aveti un camin atit de groaznic, e greu si pentru studenti!

  3. Bravo Domnisoara, dar aceste sustineri sunt f. neinsemnate.Trebuie sa fie sustinuta, protejata de Minister.Ea aceasta merita.Mai multe persoane cu verticalitate.

SCRIE UN MESAJ