Familia Proţiuc numără 4 persoane cu gradul 1 de dizabilităţi. De cîteva luni ei stau în stradă şi încearcă zădarnic să-şi rezolve problema locativă. Azi cel puţin au obţinut promisiunea de audienţă la speakerul şi preşedintele interimar Marian Lupu.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Susține proiectele Curaj.TV și Curaj.Net!


Donează pentru Curaj.TV

Dacă ți-a plăcut reportajul,
urmărește Curaj.TV pe Facebook!

Lasă un Comentariu

4 Responses to “Aşa a obţinut familia Proţiuc audienţă la lup”

 1. RUSAFONI
  27. Jul, 2011 at 19:42 #

  familia Protiuc- RISURI !!! oare acesta ii comportament normal ?/ Nu spun asta deoarece sun de partea lui Lupu si securitatea lui, dar din ceea ce vad in video… Ei degraba o sa vree lot pe strada ciocirlie… Rusofoni hapsini si nesimtiti…dupa comportamentul acesta salbatic se vede si diavoli au in ei… Si is convins 100% ca in cazul in care ei vor trai in conditii bune si vor avea de toate, se vor comporta la fel de salbatic, poate chiar si mai rau, shi nici nu vor avea in gind niciodata sa ajute alti oameni care au cazuri de acest tip… Iaka rusafoni de modelul acesta au adus tara la ripa, si spune Oleg ca nu am dreptate…

 2. Яр Бест
  28. Jul, 2011 at 15:22 #

  Daca nu stiti cum ei traiesc si daca sunteti natinalist – va rog sa taceti. Nu pozoriti natia si tara.

 3. Luminita Bunescu
  29. Jul, 2011 at 17:24 #

  Sincer am plins pentru aceasta familie.Pina ajungi la “dumnezeul Moldovei” te manninca sfintisorii -aparatorii.In campania electorala Lupul urla in gura mare,avea nevoie de votul poporului.Acum sta cu fundul pe moale si scuipa in popor.Apoi domule Lupu,zice o zicala din batrini:”Nu scuipa in fintina din care bei”Tot ce ai acum e meritul poporului,nu e meritul tau,poporul te hraneste si ati intretine tot neamul,fii om in primul rand si apoi presedinte de tara.
  P.S.Oleg e bravo,ajuta omul cu ce poate si nu a sarit la nimeni la bataie,e un om pasnic,curajos care nu se teme de mafie si nelegiuti.Arata-le Oleg si prostilor cum sa-si caute dreptatea si sa nu trepede in fata lingailor.

 4. Nina
  01. Aug, 2011 at 20:33 #

  Dumnezeu ma erte,,,,activez de 29 de ani la stat si nu mi-a oferit statul nimic…dar nu fac copii daca nu am unde sa-i cresc….rusine…fac copii ca sa traiasca pe seama copiilor….sa munceasca macar ceva, si apoi sa ceara…..Uitati-va bine nici un moldovean nu umbla cu mina intinsa, numai rusofonii isi stiu a cauta drepturi, dar de ce nu incearca cel putin sa invete limba materna si apoi sa ceara….
  nu sunt adepta lui Lupu, insa in cazul acesta nu Lupul e de vina…..dar obraznicia familiei date, care isi bate joc de propriii copii…..RUSINE dle Brega pentru acest reportaj…..te cunosc ca un alt tip de profesionist…dar ceia ce ai filmat e EFTIN…