Brutăria groazei văzută de-afară

4,139
DISTRIBUIE

Şi de-afară filmată, brutăria de grooază din Chişinău arată scandalos.
Ni se spune că e la Ciocana, str. Ciocana 10 intersectie cu M.Dragan, srl “Mondial-Com”.
Încăperea de la margine e vestiarul pentru angajaţi.
Vă puteţi imagina cum e acolo unde se lucrează cu aluatul?!
——————————
O brutarie din or.Chisinau incalca toate prevederile sanitare cu privire la functionarea intreprinderii, toti lucratorii lucreaza in conditii inumane cum ar fi lipsa unui veceu dotat, vestiar cu necesarul cuvenit de dulapuri, lavuar cu apa rece si calda, este lipsa unui dus care e foarte necesar la o asa intreprindere, deoarece lucratorii lucreaza de la 24-48 ore fara intrerupere e de-a dreptul inuman. Achitare se efectueaza subiectiv adica ,,daca nu ai fost pe masura asteptarilor Bossului atunci te poti alege si fara bani,, e stigator la cer ca asa gen de antreprenori au protectionismul celor de sus si efectueaza activitatea in asa de gen de activitati cum e panificatia. Uite asa mincam noi piinea cea de toate zilele. uitati in ce conditii se face piinea!

11 COMENTARII

 1. Asa piine este doar la Nr. 1 de linga SunCity si la Everest La Megapolis mall deci acuma stau si ma gandesc unde e facut acest video……………

 2. dar acei brutar -li ce sunt rusi ? in caz daca sunt molcovi sunt educati de rusi.

  e bine ca nu se caca pe fanzele si poi sa vo vanda ca de urinat va urinat rusii aproape sa va si inece.

  consumati si mancati numai mancare romaneasca,mancarea preparata de tarancile noastre basarabene ,muntene,ardelene… cele ce prepara in curatene, cu maini de aur preparate ca nu exita femei in lume ca sa le intreaca.

  nimic nu ma mai face sa ma intorc in Romania Mare in vizite decat preparatele taranilor/ tarancilor noastre,nam ce vedea nimic nou nici de dupa 33 de ani plecat din tara ,decat saracie si mizerie.

  nimic nou ,decat sa fiu printre acei tarani cu maini de aur si preparatele gustoase ai lor care te jori ca te afli drept in rai gustandule.

 3. Si unde sunt serviciile care ar trebui sa monitorizeze toate aceste lucruri… Cita “shpaga” au primit pentru a inchide ochii??

 4. La Fidesco tot este asa piine defapt foarte gustoasa toata vremea o cumpar de acolo acolo am dubii sa mai cumpar sau nu, d-nul Brega poate spuneti oamenilor unde au fost filmate imaginile ca oamenii sa se linisteasca putin si sa-si manince piinea in continuare.

 5. cu siguranta asta-i la Maria Dragan.. acolo lucreaza sclavi 24/24 care n-au conditii de lucru, iar proprietarul nici nu duce raspundere de nimic el are masina luxoasa si mereu cand merge nici nu cedeaza trecerea ca e ocupat vorbind la telefon 😉 ciobaneeell .. credeti-ma o sa impinga bani si o sa iasa basma curata din asta!

 6. Sa nu va fie teama de piinea coapta la Mondial,ca nu mori de ea, sa va pazeasca Dumnezeu de stapinul brutariei……….

 7. in europa daca se auce cevai nu sa vezi practic asa proprietate se incide ca lumia nu se duce , apropo cind mai aratati asa video sunteti datori sa spuneti cine sint stapinii lumia trebuie sa stie. cel care a filmat se pazeste si de altii nui pasa a ridikat video ;radi prikola; dar pacat

SCRIE UN MESAJ