Şi de-afară filmată, brutăria de grooază din Chişinău arată scandalos.
Ni se spune că e la Ciocana, str. Ciocana 10 intersectie cu M.Dragan, srl “Mondial-Com”.
Încăperea de la margine e vestiarul pentru angajaţi.
Vă puteţi imagina cum e acolo unde se lucrează cu aluatul?!
——————————
O brutarie din or.Chisinau incalca toate prevederile sanitare cu privire la functionarea intreprinderii, toti lucratorii lucreaza in conditii inumane cum ar fi lipsa unui veceu dotat, vestiar cu necesarul cuvenit de dulapuri, lavuar cu apa rece si calda, este lipsa unui dus care e foarte necesar la o asa intreprindere, deoarece lucratorii lucreaza de la 24-48 ore fara intrerupere e de-a dreptul inuman. Achitare se efectueaza subiectiv adica ,,daca nu ai fost pe masura asteptarilor Bossului atunci te poti alege si fara bani,, e stigator la cer ca asa gen de antreprenori au protectionismul celor de sus si efectueaza activitatea in asa de gen de activitati cum e panificatia. Uite asa mincam noi piinea cea de toate zilele. uitati in ce conditii se face piinea!

(Visited 1 times, 1 visits today)

Susține proiectele Curaj.TV și Curaj.Net!


Donează pentru Curaj.TV

Dacă ți-a plăcut reportajul,
urmărește Curaj.TV pe Facebook!

Lasă un Comentariu

11 Responses to “Brutăria groazei văzută de-afară”

 1. Topmodelz
  18. Sep, 2011 at 00:08 #

  Asa piine este doar la Nr. 1 de linga SunCity si la Everest La Megapolis mall deci acuma stau si ma gandesc unde e facut acest video……………

 2. canada
  18. Sep, 2011 at 05:19 #

  dar acei brutar -li ce sunt rusi ? in caz daca sunt molcovi sunt educati de rusi.

  e bine ca nu se caca pe fanzele si poi sa vo vanda ca de urinat va urinat rusii aproape sa va si inece.

  consumati si mancati numai mancare romaneasca,mancarea preparata de tarancile noastre basarabene ,muntene,ardelene… cele ce prepara in curatene, cu maini de aur preparate ca nu exita femei in lume ca sa le intreaca.

  nimic nu ma mai face sa ma intorc in Romania Mare in vizite decat preparatele taranilor/ tarancilor noastre,nam ce vedea nimic nou nici de dupa 33 de ani plecat din tara ,decat saracie si mizerie.

  nimic nou ,decat sa fiu printre acei tarani cu maini de aur si preparatele gustoase ai lor care te jori ca te afli drept in rai gustandule.

 3. Dorin
  18. Sep, 2011 at 07:55 #

  Safran?

 4. avada
  18. Sep, 2011 at 12:12 #

  Si unde sunt serviciile care ar trebui sa monitorizeze toate aceste lucruri… Cita “shpaga” au primit pentru a inchide ochii??

 5. Iuliu
  18. Sep, 2011 at 14:02 #

  Chiar seamana a “Safran”.

  Doamne, cite animale in Moldova!!

 6. JohnyBravo
  18. Sep, 2011 at 15:46 #

  La Fidesco tot este asa piine defapt foarte gustoasa toata vremea o cumpar de acolo acolo am dubii sa mai cumpar sau nu, d-nul Brega poate spuneti oamenilor unde au fost filmate imaginile ca oamenii sa se linisteasca putin si sa-si manince piinea in continuare.

 7. IuLicK
  18. Sep, 2011 at 20:26 #

  cu siguranta asta-i la Maria Dragan.. acolo lucreaza sclavi 24/24 care n-au conditii de lucru, iar proprietarul nici nu duce raspundere de nimic el are masina luxoasa si mereu cand merge nici nu cedeaza trecerea ca e ocupat vorbind la telefon ;) ciobaneeell .. credeti-ma o sa impinga bani si o sa iasa basma curata din asta!

 8. Slon
  20. Sep, 2011 at 13:35 #

  ..n-am cuvinte.. doar **** de ***** ce sunt!!!

 9. aaaaaa
  26. Sep, 2011 at 17:27 #

  ia pidari…societate de degradatii..plm

 10. Listok
  10. Oct, 2011 at 22:05 #

  Sa nu va fie teama de piinea coapta la Mondial,ca nu mori de ea, sa va pazeasca Dumnezeu de stapinul brutariei……….

 11. noni
  17. Sep, 2012 at 05:21 #

  in europa daca se auce cevai nu sa vezi practic asa proprietate se incide ca lumia nu se duce , apropo cind mai aratati asa video sunteti datori sa spuneti cine sint stapinii lumia trebuie sa stie. cel care a filmat se pazeste si de altii nui pasa a ridikat video ;radi prikola; dar pacat