Dată afară pentru graviditate?!

2,608
DISTRIBUIE

Cristina Schiţco zice că a fost angajată pînă în august 2011 la o firmă respectabilă din Chişinău şi că a fost concediată ilegal, discriminator, pentru că e însărcinată.

31 COMENTARII

 1. Cristinica, probabil MAIB LEASING precum si conducerea MAIB ar trebui sa mai reflecteze la ceea ce fac si cum se comporta cu oamenii. Eu cred ca este o nerusinare totala si o incalcare grava a legislatiei. Pacat ca in inspectia muncii de la noi oamenii sunt atat de corupti. E strigator la cer!

 2. Sunt profund socata… Imi pare foarte rau ca treci prin asta, mai ales acum.

 3. pacat ca o companie cu asa un nume pierde enorm din imagine din cauza unui management prost … lipsa de etica corporativa si responsabilitate sociala… rusine!!!

 4. Bravo ca nu te dai batuta, macar cineva nu se teme sa ia masuri. Sper sa se rezolve. Nu cred ca e un caz unic la noi…

 5. Curaj si rabdare mai departe! Esti ft bravo ca te zbati ptr dreptate! Cum e posibil asa ceva? Succes! Sper sa fie totul bine!!!

 6. Vai de mine!!! imi pare rau ca sunt asa firme care procedeaza in asa fel, sa va fie rusine, oameni buni, ca procedati asa, Cristina iti doresc multa rabdare si oricum judecata va fi de partea ta!

 7. Da de ce Cristina nu povestesti cum te comportai tu cu colegii de lucru si cu obligatiunile tale de serviciu, ca asa e la noi la moldovoni cin dam cu nasu in glod atunci toata lumea din jur ne este dusman. De ce oare cu alti colegi de ai tai de serviciu conducerea MAIB Leasing nu procedeaza cum a procedat cu tine?

 8. Da ore merita atitea bani cheltuiti si mai rau nervi pierduti prin instante si pe drumuri pentru acei doi banuti care tii da statu pentru decret ( presupun ca la salariul de aproximativ 2500 lei care ii primea va avea indemnizatii de circa 700 lei)

 9. Of mo dat afara de la lucru…. Of mo alungat …Of.Of..Of.. ca toti moldovenii, da cred ca nu degeaba au procedat ei asa, eu inca nam auzit pe nimeni care lucreaza cu staruinta si este stimat de colegi si de conducere sa fie concediat cher si in cazul cind nu este insarcinata. Cred ca fata draga nu teau mai dat afara ca nu le placea burta ta, tot ai calcat tu la cineva pe bec si teai purtat urit ( necorespunzator legislatiei companiei). Asa ca nu mai umbla tu degeaba pe la judecati ca oricum colectivul de la MAIB are cred eu mai multe dovezi contra ta.

 10. Mishanea, Vasile si Vasilisa esti sfanta treime? Unul in trei sau viceversa? Hai, decide-te odata cine esti, ca altflel miroase a schizofrenie.

 11. din cate am auzit eu ca se petrece la MAIB LEASING nu este un caz unic, apropos. Pacat ca iti place sa fii exploatat ca un sclav si sa fii tratat ca un nimeni de conducerea ta. Sa stii una, femeia gravida este persoana cu prioritate. Nu cred ca este cazul sa faci pacate. Oricum sunt sigura ca va prevala adevarul si nu banii platiti demintarilor de stat care ar trebui sa protejeze populatia, deoarece nu pentru asta platim impozite. Iar tu cu parerea personala si frustrarile pe care le ei, munceste in continuare ACOLO, ca e bine probabil

 12. Mishanea, fii mai atent. A fi dat afara in conformitate cu legislatia e una si alta e sa fii dat afara cu incalcarea grava a legislatiei si falsul in acte. Tot aici, daca ti-ai utiliza creierasul ai intelege ca angajatorii NU VOR femei gravide la ei. Asa ca, probabil inainte de a scrie ar trebui sa iti mai incluzi in miscare creierasul tau minuscul.

 13. in caz ca nu iti este cunoscuta asa chestie aici este vorba despre onoare si principiu, nu de bani.
  Dar probabil ca si orice moldovan cu diagnoza nu te intereseaza decat fundul propriu si expresia “моя хата с крарю, ничего не знаю” ti se aplica PERFECT! Succese. Interesant cum ai sa canti cand iti va veni si tie ceasul.

 14. Mishanea, Vasile si Vasilisa :) a-ti primit indicatii de la sef? :) V-a dat acces la internet? :) penibil…

 15. Vasilisa :) da de unde stii de salariu???? Este oare asta o informatie publica la voi in MAIB LEASING? Probabil fondatorul companiei ar trebui sa isi puna intrebarea pe cine a angajat!!! Pacat ca MAIB nu vede unde baga banii… nu cred ca cu asa un management o sa ajungeti DEPARTE…

 16. Cristina fii puternica si totul va fi bine!Nu trebuie sa te stresezi,mai ales in cazul tau!Succes si bravo pentru curaj!

 17. Vai ce ipocriti mai lucreaza la MAIB LEASING…Zinaida Spinu rusine tie!!! Gindestete la viitorul copilului tau…

 18. Cel mai strasnic este ca Inspectia muncii doarme. In plus daca aveau sa o dea afara ca cica nu era bun lucrator cum se vorbea mai sus, atunci trebuia sa o faca pana a fi insarcinata sau cel putin in primele luni de sarcina. Faptul ca aceasta s-a intmplat chiar inainte de plata concediului de maternitate este clar o GRAVA incalcare. Ceea ce face maib leasing mi se pare prosteste. Mare prosti!!!

 19. Lucrez in cadrul MAIB si ii cunosc pe D.Colev si D. Bejan. Ce sa spun de la ei poti sa te astepti sa mai rau. Si-au vindut sufletul…Cristina fii puternica!

 20. Corupt si incompetent… bugetari care primesc salarii din impozitele platite de noi!!!

 21. Cristinutsa waaa abia acum am vazut ce nedreptate imi pare rau!! Sint socata ce oameni !!!! Eu o sa tin pumnii pu tine sa ai succes in instanta pu ca intr-adevar e mare incalcare!!

 22. Tara fara de lege unde oamenii nu se pot simti protejati de asa tipi ca Colev si Bejan. Colev aista din cate stiu 12 ani nu a put sa aiba copil si acum face asa porcarii

 23. da si asta nu inseamna ca prioritatea de a fi gravida iti permite sa te comporti cum iti doreste osul tau, ma este si oleaca de omenie si respectarea normelor etice.

 24. Normele etice anume ca voi ar trebui sa le respectati, sa nu economisiti bani pentru o gravida. Cand va reveni la lucru, o veti exploata ca pana acum. Nu ramaneti voi in paguba, evident.

SCRIE UN MESAJ