I-au alungat și de la Palatul Republicii

1,301
DISTRIBUIE

Tudor Pînzari cu nevasta și John Onoje, alungați din PMAN, au vrut să meargă la sediul provizoriu al Parlamentului RM, Palatul Republicii, dar și de acolo i-au alungat polițiștii.

5 COMENTARII

 1. Brega,eu inteleg foarte bine care-i faza cu Pinzaru,insa ca sa faci bine acestei familii,nu ii mai incuraja sa protesteze,si iti spun si de ce!

  motivul e ca doar ai vazut ca IARNA era sa inghete de frig si sa decedeze Pinzaru!

  acum treaca mearga,e vara ,e bine!

  tocmai de aceea! de ce nu-i incurajezi sa plece in Polonia,in Cehia,Suedia sau Germania ,sa ceara azil politic?

  nu doar la ambasade,ca AMBASADA unei tari nu acorda azilul politic,decat daca e pe teritoriul acelei tari.

  In felul asta chiar ca ai face probleme la astia din AIE care conduc Basarabia spre dezastru!

  ca acum se tot muta dintr-o parte in alta,dar pana cand? mai bine incurajaza-i sa plece in Polonia! e foarte simplu,prin Ukraina…

 2. cineva care cere azil politic in Occident,pentru ca Moldova nu respecta Drepturiile fundamentale ale omului,AZI ,ar fi un DEZASTRU pentru guvernul incompetent AIE!

  in felul asta ai face un mare bine la PINZARU! nu incurajandu-l la proteste pana ce fereasca D-zeu,va deceda de frig iarna asta! E valabil si pentru Onoje. Oriunde va merge in Chisinau,vin securistii militieni AIE,fosti PCRM.Si ce castigi cu asta,cu ce-l ajuti pe Pinzaru? cu nimic.Mai bine un azil politic in Cehia,sau in Occident!

  In GERMANIA daca mergi sa ceri azil politic,ai toate sansele sa fi recrutat de un ONG,care are grija de persoanele defavorizate.Germania inseamna integrare in societate.Asta inseamna.

 3. sau incearca cu Hospitality http://www.hospitalityclub.org/

  cazare gratuita,prin Europa.

  Ce saracie? merge PINZARU si ONOJE in Germania,si isi gasesc JOB,si trimit bani la fiica-sa ,aia pe care tu ai filmat-o,cu copilul.

  Asa,tot bati toba,insa fara rost.In felul asta nu ajungi nicaieri.Drumul e ONE WAY TIKET,fara destinatie.

 4. ce intelegi de fapt tu prin a lucra celor care abereaza ca chipurile pinzari ar trebui sa lucreze ? si citi ani aveti inainte de a comenta

SCRIE UN MESAJ